...

... Zdroj: Profimedia.cz

3 znamení zvěrokruhu, která vám mohou snadno zlomit srdce

Je těžké zvládnout rozchod, zapomenout na danou osobu a začít znova. V astrologii existují lidé, kteří jsou známí jako největší lamači srdcí. Když jsou ve vztahu a ten se rozpadne, pak jsou za to většinou zodpovědní. Víte, která znamení to jsou?

Střelec

Střelci jsou největší dobrodruzi ze všech znamení zvěrokruhu. Jsou to nezávislí, svobodomyslní lidé, jejichž prioritou bude vždy cestování. Nechtějí se tedy vázat a být ve vztahu jim připadá jako vězení. Takže i když se Střelci dostanou do vztahu, po čase se v něm začnou dusit. V důsledku toho se s partnerem rozcházejí.

Tip na video: Jaké léto čeká jednotlivá znamení?

Video placeholde

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock

Pokračování 2 / 3

Vodnář

Je to další svobodomyslné a nezávislé znamení zvěrokruhu. Lidé tohoto znamení se často distancují od světa a rádi se zavírají do svých vlastních myšlenek a snů. Vztahy, rodina ani přátelé je příliš netrápí. Spíše se věnují dobročinným aktivitám. Když tedy mají pocit, že pro rodinu nemohou nic udělat, vztah opouštějí.

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock

Pokračování 3 / 3

Lev

Lvi se vždy vyžívají v pozornosti. Bez ohledu na cokoli chtějí být v centru pozornosti, být hýčkáni, oceňováni, milováni a obdivováni. Není však možné, aby někdo věnoval veškerou pozornost jen jedné osobě, což Lvy dráždí. Takže když jim partner nemůže věnovat dostatek pozornosti, nebudou váhat a rozejdou se.

horoskop
horoskop | Zdroj: iStock

Tip na video: Láska a vztahy v roce 2021 podle astroložky

Video placeholde