...

... Zdroj: iStock.com

3 znamení zvěrokruhu, která nejvíc trápí úzkost. Je mezi nimi to vaše?

Střídání nálad a emocí je pro člověka zcela normální. Dokonce i strach a úzkost popadnou jednou za čas každého z nás. Těžší to mají ti, pro které jsou tyto emoce v jejich osobnosti dominantní a sami si s nimi někdy nevědí rady. Podle znamení zvěrokruhu existují tři znamení, pro která jsou úzkost a strach doslova dominantou jejich prožívání. Nedělají to však schválně. Právě proto, jak často tyto pocity prožívají, by měla zastavit, zamyslet se nad tím, zda je to nutné, a celou situaci se pokusit zhodnotit bez obav a úzkosti.

Rak

Na první pohled se mohou jevit jako silní jedinci, avšak za touto tvrdou maskou se skrývá jemná a čistá duše, která se strachuje o všechno a všech ve svém okolí. Rak je pod vlivem měsíce a to způsobuje jeho emocionální nestabilitu. Většinou se bojí věcí, kterých by se ani bát nemuseli, a tedy jejich strachy a úzkosti bývají většinou iracionální. Kvůli jejich úzkosti se jim i velmi těžko tvoří vztahy, protože to způsobuje jejich nedůvěřivost vůči jiným.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Panna

Lidé ve znamení Panny mají tendenci všechno zvažovat, analyzovat a strachovat se, což v nich způsobuje velkou úzkost, které se neumí zbavit. Přemýšlejí nad tím, jak by se daly udělat věci ještě lépe. Vše se snaží dohnat do dokonalosti, což jim většinou jen ubližuje. Snaží se vše napravit a dostat do pořádku. Pomohlo by jim uvědomit si, že ne všechno mají v dosahu a ne všechno mohou změnit, a také to, že je to naprosto v pořádku.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com

Vodnář

Jejich neklid vzniká zejména proto, že se snaží sedět najednou na více židlích. To znamená, že chtějí všechno a hned, a pak z ničeho nemají opravdu radost a požitek. Někdy je to dostává mimo realitu a prožívají z toho silný pocit selhání, strachu a úzkosti.

..
.. | Zdroj: shutterstock.com