Spodní prádlo pro každou ženu!

Spodní prádlo pro každou ženu! Zdroj: everlane.com

Značka Everlane představuje první kolekci spodního prádla, která fandí boubelkám!

Žádné volánky, žádné mašličky, žádné blbosti! Tak zní heslo nové kolekce spodního prádla. Jednoduché přiléhavé podprsenky, kalhotky i body dokonale padnou i ženám, které mají nějaké to kilo navíc. Jak se vám líbí?

Americký e-shop Everlane, který si zakládá na etickém přístupu při výrobě oblečení, poprvé představil i vlastní kolekci spodního prádla. Celá kolekce se skládá jen ze sedmi kousků – čtvery kalhotky, jedna podprsenka, jedno body a jedny pánské boxerky. To vše ve čtyřech barevných provedeních, typických pro spodní prádlo – černá, bílá, tělová a šedá.

Všechno spodní prádlo je vyrobeno z luxusní superjemné Supima bavlny. To je americká bavlna, která je specifická svými dlouhými a jemnými vlákny a má svou vlastní ochrannou známku.

Six styles. Four colors. Three days. Click the link in our bio for all the details. #LoveYourUnderwear

Příspěvek sdílený Everlane (@everlane),Bře 23, 2018 v 11:46 PDT

Spodní prádlo, které vznikalo dva roky, je dostupné ve velikostech XXS až XL. Gró celé kolekce spočívá v minimalismu, díky kterému může spodní prádlo nosit opravdu každá žena bez ohledu na postavu. Díky absenci jakýchkoli ozdob v podobě krajky, volánků nebo mašliček se prádlo hodí pod všechno oblečení včetně těsných bílých tílek nebo třeba průsvitných halenek.

It’s time. #LoveYourUnderwear

Příspěvek sdílený Everlane (@everlane),Bře 26, 2018 v 8:47 PDT

Podle značky Everlane by spodní prádlo mělo být vyrobeno tak, aby nám ženám bylo maximálně pohodlné. To se podle nich ale příliš často nestává. Podprsenky tlačí, škrábou. A proto před dvěma lety odstartovaly misi, během které se tým odborníků snažil vytvořit jednoduché, ale pěkné spodní prádlo, ve kterém se každá žena bude cítit pohodlně a sebejistě.

LA, get ready to #LoveYourUnderwear this weekend. - The Under Line is coming to Los Angeles. That means free underwear and even a free ride to the event if you use our @lyft code UNDERLINELA2018. Link in bio for details. 📷: @scottborrero

Příspěvek sdílený Everlane (@everlane),Bře 28, 2018 v 2:57 PDT

Ceny rozhodně nejsou nedostupné. Kalhotky stojí 12 dolarů, podprsenka 22 dolarů a body 30 dolarů. Co je ovšem pro nás nedostupné, je samotná kolekce. Everlane totiž posílá zboží pouze do USA, Kanady, Austrálie a Hong Kongu. Nezbývá než doufat, že se brzy někdo inspiruje a začne podobné praktické a kvalitní prádlo vyrábět i u nás.