Zbavit se vrásek nikdy nebylo jednodušší!

Zbavit se vrásek nikdy nebylo jednodušší! Zdroj: istock.com

Zapomeňte na skalpel i jehly! Bezbolestné omlazení si oblíbila i Iva Kubelková

Možností, jak se zbavit vrásek a nevypadat později jako vosková figurína nebo Donatella Versace, je dnes už naštěstí hodně. Představíme vám novinku, která je bezbolestná, šetrná a mimořádně účinná. 

Zázračné ošetření 4D je jedinečné hned v několika směrech. Dva špičkové lasery prohřívají pleť jak z vnější, tak i z vnitřní strany úst. Tím se dosáhne výrazného liftingového efektu. Pro ženy, které nechtějí podstoupit niťový lifting či vyzkoušet výplně, ale zároveň vyžadují výrazný účinek, je naprosto ideální.

"Výsledky jsou viditelné hned po prvním ošetření. Kdo si chce udržet výsledný efekt na pořád, měl by ošetření opakovat zhruba jednou ročně," radí MUDr. Tereza Gabryšovská, specialistka na estetickou dermatologii Kliniky Yes Visage. Zároveň dodává, že ošetření je naprosto bezbolestné, a tak se klientky opravdu nemusí ničeho obávat.

Ošetření krok za krokem

- Erbiový laser v první fázi ošetří sliznice zevnitř úst na tváři. Hned po ošetření již lze cítit jazykem, že sliznice a kůže jsou výrazně zpevněnější.

- Neodymovým laserem ve druhé fázi neinvazivně prohřátím ošetříme pokožku, a odstraníme tak nerovnosti a zpevníme pleť.

- Neodymovým laserem ve třetí fázi neinvazivně prohříváme do hloubky místa hlavních obličejových svalů. Dokáže totiž jako jediný z laserů pronikat nejhlouběji a stimulovat tvorbu kolagenu v hlubších vrstvách pokožky, kde běžné lasery ani neinvazivní přístroje nedosáhnou.

- Erbiovým laserem provádíme peeling, který projasňuje, vyhlazuje a barevně sjednocuje povrch pokožky. Výsledkem je pevnější, jasnější a pružnější pleť.

Na Kliniku Yes Visage zavítala i Iva Kubelková, která nám prozradila, že pro udržení mladistvého vzhledu jsou pro ni stěžejní vnitřní klid, dostatečný spánek, vyvážená strava a dostatečné množství tekutin. "Samozřejmě o sebe také pečuji. Skalpelům se vyhýbám a asi vždy vyhýbat budu, takže když je možnost nechat zmizet pár vrásek a omladit si pleť bezbolestně, ráda ji využiji," přiznala Iva. Také nám prozradila, že po narození druhé dcery bojuje s velmi citlivou pletí a pigmentovými skvrnami. Ošetření 4D je však tak šetrné, že jí naprosto vyhovuje.

Cena ošetření je 30 tisíc.