Video placeholde

Video: Jak nosit jeden rolák 5x jinak?

Zima ještě rozhodně nekončí, a tak si klidně ještě pořiďte nový rolák. Je to jeden z must-have kousků, který je stylový a praktický zároveň. Navíc jeden rolák můžete zakomponovat hned do několika outfitů. Ukážeme vám, jak. 

Pokud máte roláky stále zafixované pouze jako oblečení na hory, je na čase to přehodnotit. Roláky jsou totiž aktuálně stejně populárním svrškem jako třeba trička, košile nebo svetry. Tyto tradiční svršky nemusíte rolákem nahradit, ale jenom ho k nim přidat.

Roláky totiž můžete nosit pod košilemi, mikinami, tílky i šaty na ramínka. Umožní vám tak nejen oživit mikinu, kterou už máte nějaký ten pátek, ale také díky roláku nemusíte schovávat své oblíbené letní šaty ani tílka na dno skříně.

Podívejte se, jak nosit jeden rolák na pět různých způsobů:

Video placeholde

Plánujete svatbu? Zajímají vás nejnovější svatební trendy z přehlídek, tipy na nejkrásnější šaty, účesy, kytice, chcete inspiraci na nejromantičtější místa, kde se vdávat a kdy a co je potřeba zařídit? To vše a mnohem více inspirace a užitečných informací najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Naplánujte si s námi vaši svatbu snů!