Video placeholde

Victoria Beckham mění styl! Čím okouzlila New York?

Victoria Beckham už patří několik let mezi nejuznávanější módní ikony a návrhářky. Z popové hvězdičky, která si potrpí na prvoplánově sexy oblečení, se za posledních deset let stala inspirativní ženou, jež se nebojí nosit pánský styl, výrazné barvy ani komplet à la pyžamo, a přesto si dokáže zachovat určitou střídmost a okouzlující jednoduchost. A jak ukázala na newyorském fashion weeku, nebojí se jít v tomto směru ještě dál.

Victoria Beckham před dvěma dny v New Yorku představila svou nejnovější kolekci pro jaro/léto 2018, která byla plná košilových střihů, jednoduchých šatů a pastelových odstínů, na něž navazovaly nesmrtelná červená a černá. Sama návrhářka přitom překvapila outfitem, který nemohl být jednodušší– když se vyšla ukázat na molo, měla na sobě bílé tričko, džíny a fialové lodičky z vlastní kolekce.

Z nejnovějšího outfitu je patrné, že Victoria Beckham opět trochu mění styl. Poté, co si oblíbila džíny do zvonu, široké pánské nohavice či zkrácené kalhoty culottes, snad poprvé koketuje se střihem mom, který po vzoru Francouzek doplňuje jednoduchým bílým tričkem nebo béžovým rolákem. A zdá se, že společně s novým střihem džín vzala zpět na milost i vysoké podpatky. Že by byl pánský styl u Victorie passé?

Jak napovídají další fotky z uplynulých dvou týdnů, kalhoty se širokými nohavicemi a nažehlenými puky jsou stále její poznávací značkou. Zajímavé ovšem je, že se Victoria nechala třikrát vyfotit ve stejném bílém tričku. Jednak tím umocňuje svou módní uniformu, jednak dává světu sympaticky najevo, že nemá smysl bláznit s originálními outfity, a to ani když se nacházíte v mekce módy New Yorku uprostřed právě probíhajícího fashion weeku. Z toho by si někteří módní influenceři klidně mohli vzít příklad...

Victoria Beckham a bílé triko 3x jinak
Victoria Beckham a bílé triko 3x jinak | Zdroj: Profimedia.cz

A jaká je nová kolekce Victorie Beckham? Podívejte se na video z přehlídky i na fotografie ze zákulisí.

Jemná, silná, upřímná, jednoduchá: Tato kolekce odráží mnoho podob ženskosti.

Video placeholde