.

. Zdroj: internal

Victoria Beckham a Gigi Hadid už nosí boty, které budete chtít na podzim

Naposledy jsme po nich toužily na střední škole, teď to vypadá, že můžeme očekávat jejich velký návrat. Řeč je o vysokých šněrovacích botách, které připomínají martensky.

Zatímco celebrity jako Alexa Chung nebo Sienna Miller obuly na nedávný hudební festival v Glastonbury obligátní holínky Hunter, Victoria Beckham, která si na korzování v blátě asi nepotrpí, zvolila jinou obuv. Pryč jsou časy, kdy byla schopná vzít si kamkoli boty na jehlách.

Podpatky už nemůžu ani vidět. Ne když pracuju a cestuju.

Tentokrát se rozhodla pro vysoké šněrovací boty s rovnou bytelnou podrážkou. Pořádně si je prohlédněte, protože právě variace na tuto obuv bude patřit ke žhavým trendům letošního podzimu a zimy. Na přehlídkách je představily módní domy, jako Valentino, Alexander McQueen nebo značka sester Olsenových The Raw.

Také další módní ikona, topmodelka Gigi Hadid, už udává budoucí trendy. Při pohledu na její nedávný outfit v ulicích New Yorku navíc člověk zažívá vlnu nostalgie. Cože? Žluté martensky?To je přece naše mládí! Gigi je navíc doplnila pilotkami se žlutými skly, po kterých jsme toužily pro změnu kolem roku 2000.

Zdá se, že nás čeká příjemný návrat do časů našich středoškolských let. Ten bude samozřejmě doprovázen současnými trendy, jako jsou cropped džíny nebo ponožky viditelné v botách. Tohle dřívější módní faux-pas totiž obrací a minimálně na příští měsíce se stává hodně cool záležitostí. Takže klid a nohy v teple!

Sluneční brýle, které má Gigi Hadid na sobě, jsou tytéž, pro které dělá reklamu. Podívejte se na ni.

Video placeholde