Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence Zdroj: profimedia.cz

Zöe Kravitz
Julianne Moore
Blake Lively
Bella Hadid
Elle Fanning
11
Fotogalerie

Top 10 večerních šatů roku 2017: Která žena oblékla ty nejkrásnější?

Stejně jako každý rok, tak i letos jsme se mohli kochat překrásnými večerními šaty, které slavné krásky předvedly na filmových premiérách, předávání cen, filmových festivalech i plesech. Červené koberce letos doslova zaplavily božské šaty, za které by se rozhodně nestyděla ani Disney princezna! Vybraly jsme pouhých deset z nich, které jsou podle nás naprosto nejvíc okouzlující! Souhlasíte?

10. místo

Zendaya

Jednadvacetiletá zpěvačka Zendaya oblékla na letošní Met Gala, tedy na módní událost roku pořádanou královnou módy Annou Wintour, opulentní šaty módního domu Dolce & Gabbana. Krása!

Zendaya
Zendaya | Zdroj: profimedia.cz

9. místo

Zöe Kravitz

Na stejné akci zazářila i exotická herečka Zöe Kravitz, která vsadila na saténovou róbu s pelerínou z dílny Oscar de la Renta.

Zöe Kravitz
Zöe Kravitz | Zdroj: profimedia.cz

8. místo

Elle Fanning

Devatenáctiletá herečka Elle Fanning si letos na filmovém festivalu v Cannes nenechala ujít premiéru francouzského dramatu Isnaelovy přízraky. Pro tuto událost zvolila překrásné šaty od Vivienne Westwood.

Elle Fanning
Elle Fanning | Zdroj: profimedia.cz

7. místo

Bella Hadid

Mladší sestra z dua Hadid, které aktuálně kraluje přehlídkovým molům, reklamním kampaním i titulním stranám prestižních magazínů, se rozhodně nebojí své bezchybné tělo ukázat na veřejnosti. Odvážnými šaty od italského návrháře Reného Caovilly, které oblékla na charitativní ples amFAR Gala, všem vyrazila dech.

Bella Hadid
Bella Hadid | Zdroj: profimedia.cz

6. místo

Amal Clooney

Sněhobílé šaty zdobené peřím, které překrásné právničce Amalpřipravil Atelier Versace, jsou opravdu božské. Na předávání filmových cen César byla největší ozdobou, a to i proto, že v těsných šatech už se jí tehdy rýsovalo těhotenské bříško.

Amal a George Clooney
Amal a George Clooney | Zdroj: profimedia.cz

5. místo

Rihanna

Zpěvačka Rihanna si potrpí na společenské šaty, které určitým způsobem vybočují. Na letošní předávání hubeních cen Grammy oblékla nadýchanou sukni a zkrácený top, oboje z dílny Armani Privé. Vypadala skvěle!

Rihanna
Rihanna | Zdroj: profimedia.cz

4. místo

Julianne Moore

Na Benátském filmovém festivalu zazářila Julianne Moore v pohádkové toaletě Valentino, která herečce střihově i barevně naprosto dokonale padla. Nikdo by nevěřil, že za tři roky oslaví šedesátku.

Julianne Moore
Julianne Moore | Zdroj: profimedia.cz

3. místo

Jennifer Lawrence

A máme tu medailové příčky. Třetí místo si podle nás letos rozhodně zaslouží herečka Jennifer Lawrence, která je povětšinou věrná Dioru. Na britskou premiéru hororu matka! však vsadila na změnu v podobě odvážných šatů z dílny Atelier Versace. A vyplatilo se!

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence | Zdroj: profimedia.cz

2. místo

Blake Lively

Ne nadarmo se říká, že herecký pár Blake Lively a Ryan Reynolds patří mezi nejkrásnější a nejlépe oblékané slavné páry světa. To během roku potvrdili hned několikrát. Například na Met Gala, kde Blake v šatech Atelier Versace vypadala naprosto božsky!

Blake Lively
Blake Lively | Zdroj: profimedia.cz

1. místo

Nicol Kidman

Letošní předávání televizních cen Emmy mělo jasnou hvězdu. Byla jí herečka Nicol Kidman, která aktuálně zažívá návrat mezi největší herecké hvězdy. Šaty Calvin Klein by Appointment hodnotíme jako nejpovedenější, a to protože v nich Nicol absolutně zazářila, ale zároveň bychom si takové šaty oblékly klidně i my, na rozdíl třeba od těch Belly Hadid.

Nicol Kidman
Nicol Kidman | Zdroj: profimedia.cz