Olej na tělo Pure Greek Olive Antiageing Body Oil Honey, Korres, 609 Kč

Olej na tělo Pure Greek Olive Antiageing Body Oil Honey, Korres, 609 Kč Zdroj: archiv firem

Kulma Curve Classic Wave Wand, ghd, 5595 Kč
Bělicí pero na zuby White Now Touch, Signal, 399 Kč
Umělé řasy Wicked Lashes, typ Vixen, NYX, 189 Kč
 Lak na nehty Perfect Reds, odstín Red Bombshell, Tweed a Royal Red, Avon, 159 Kč/kus
Tvarující sprej na vlasy Free Styler Working Hairspray, Oribe, 1345 Kč
11
Fotogalerie

Svůdná hra: 8 tipů, jak se proměnit ve femme fatale!

Stát se nezapomenutelnou femme fatale vyžaduje daleko rafinovanější zbraně, než jsou ty prvoplánové.

Smyslné garde

Vůně Precious Oud, Van Cleef & Arpels, EdP 75 ml, 3560 Kč
Vůně Precious Oud, Van Cleef & Arpels, EdP 75 ml, 3560 Kč | Zdroj: archiv firem

Vůně fungují podprahově a útočí na čichové buňky, aniž by to váš protějšek tušil. Nabízí se proto zvolit takovou esenci, která nebude provokovat ani nebude příliš neutrální. Na muže obecně zabírají spíše sladší podtóny, např. vanilka, čokoláda, ale i lékořice nebo kokos. Nicméně velmi příznivě reagují i na hřejivější nóty dřevin, podmanivých květů či jemného koření. Pamatujte ovšem, že nejdůležitější roli bude vždycky hrát vaše přirozená vůně. Takže stačí šikovná kombinace a máte víceméně vyhráno.

Povídejte si

Rtěnka Artist Rouge Light, odstín L400, Make Up For Ever, 770 Kč
Rtěnka Artist Rouge Light, odstín L400, Make Up For Ever, 770 Kč | Zdroj: archiv firem

Trend výrazných rtů sice v posledních letech volně zaplul do každodenního života, ale stále patří (a nejspíš vždycky bude) k jednomu z nejstěžejnějších prostředků svádění. Rty jako takové totiž evokují souvislost s intimními partiemi. Tudíž by se dalo říct, že čím okázalejší barva rtěnky, tím důraznější lákání… Jediný problém, který zde může vyvstat, spočívá v tom, že ačkoli tento pradávný „trik“ muže vždycky spolehlivě nažhaví, do vášnivých polibků se jim většinou moc nechce. To aby barvu sami neměli až za ušima. Lze to však vyřešit důkladnou fixací (pomocí obtisku do ubrousku a opětovného nanesení), dlouhotrvající rtěnkou anebo prostým odlíčením.

Přečtěte si i další skvělé tipy!

Pokračování 2 / 4

Oční kontakt

Řasenka Lash Power FluttertoFull Mascara, odstín Black Onyx, Clinique, 760 Kč
Řasenka Lash Power FluttertoFull Mascara, odstín Black Onyx, Clinique, 760 Kč | Zdroj: archiv firem

Stačí jediný pohled a může(te) se topit v emocích. Oči toho dokážou říct víc než dost. A pokud jim v rámci svádění můžete dodat na přitažlivosti, proč to neudělat? Pro ohromující vějířky dlouhých a podtočených řas budete potřebovat: inteligentní mascaru anebo rovnou umělé řasy, popřípadě kleštičky, které panenkovsky nevinný pohled dotvoří. TIP: Snažte se nevybočovat z přirozenosti. Umělé řasy nemají vypadat jako od cirkusu a u řasenek mohou blondýny sáhnout po hnědém odstínu. Jinak budou působit příliš drsně, což není v tomto případě žádoucí.

Na červenou

 Lak na nehty Perfect Reds, odstín Red Bombshell, Tweed a Royal Red, Avon, 159 Kč/kus
Lak na nehty Perfect Reds, odstín Red Bombshell, Tweed a Royal Red, Avon, 159 Kč/kus | Zdroj: archiv firem

Sytě rudé nehty symbolizují sebevědomí, dravost a energii. Pro ukořistění svého vyvoleného tudíž nemůžete nasadit lepší zbraň. Jeho vaše nehtíky navnadí a vám dodají potřebné odhodlání. Jediný detail, který by mohl tento plán překazit, je přílišná délka nehtů. Na těch totiž červená působí spíš děsivě než svůdně. Doporučené maximum je půl centimetru přesahující bříško prstu, ideálně ve tvaru oválu. TIP: Nejvíc sexy jsou zářivě rudé až bordó odstíny laků, bez perleti a s vysokým leskem.

Pokračování 3 / 4

Za úsměv

Bělicí pero na zuby White Now Touch, Signal, 399 Kč
Bělicí pero na zuby White Now Touch, Signal, 399 Kč | Zdroj: archiv firem

Krásné zuby zářící bělostí jsou lákadlem nejen pro muže, ale vlastně pro každého. Evokují zdraví a mládí. Takže pokud u vás příroda nebyla v tomto ohledu štědrá, budete se muset snažit a svůj úsměv vlastnoručně vyšperkovat. Variant bělení existuje vícero, tudíž jestliže nevyžadujete výsledky okamžitě, které nabízí seance v ordinaci, potom můžete zvolit o něco zdlouhavější bělení na doma – ve formě gelu a formiček, pásků či speciálních per.

Žhavé odlesky

Olej na tělo Pure Greek Olive Antiageing Body Oil Honey, Korres, 609 Kč
Olej na tělo Pure Greek Olive Antiageing Body Oil Honey, Korres, 609 Kč | Zdroj: archiv firem

Žádostivé doteky nejsou pro vaše křivky nic nedosažitelného, pokud bude tělo hebké na dotek a zářivé na pohled. Jak takovou dvojkombinaci zařídit? Prostřednictvím důkladného peelingu (se zaměřením na extrémně se vysušující partie, jako jsou paty, kolena, lokty) a následné aplikace suchého oleje, jenž kůži patřičně vyživí, ale především opticky rozžhaví. Jestliže dáváte přednost krému či tělovému mléku, tak ty rovněž nejsou zapovězeny, ale vše odhalené, zejména paže, dekolt a holeně, doporučujeme určitě přetřít olejem. Ihned se vstřebá a dodá pokožce neuvěřitelný sexy finiš.

Pokračování 4 / 4

Bronzová

Se třpytivými odlesky slunce – nejen ve tváři – máte suverénně vždy našlápnuto k úspěchu. Tekutý bronzer totiž umí zafungovat na více frontách. Můžete jej přimíchat do make-upu, vyzdvihnout jím pouze některé vystupující partie tváře (horní linii lícních kostí, hranu nosu, spánky) anebo vťupkat do rtů, očních víček či klíčních kostí – neuděláte chybu! V kombinaci s opálenou pokožkou už vůbec ne.

Bronzový rozjasňovač Sculpt Bronze Highlighter, Bourjois, 399 Kč
Bronzový rozjasňovač Sculpt Bronze Highlighter, Bourjois, 399 Kč | Zdroj: archiv firem

Vlnové délky

Kulma Curve Classic Wave Wand, ghd, 5595 Kč
Kulma Curve Classic Wave Wand, ghd, 5595 Kč | Zdroj: archiv firem

Můžete se snažit zaujmout sebezajímavějším účesem (vysoce vyčesaným culíkem, dlouhým splétaným copem…), ale největší parádu stejně sklidíte s rozpuštěnými navlněnými prameny. Přičemž glamour vlny vyzní spíše na večer, do baru, ale přes den zabodují messy vlny. V obou případech budete potřebovat tvarující fixační sprej, eventuálně přípravek na ochranu před teplem, a kulmu. TIP: U glamour stylu vlny natáčejte stále stejným směrem, u messy stylingu můžete směry střídat a nedotáčet až ke konečkům. Docílíte tak věrnějšího rozcuchu.

Článek vyšel v magazínu Moje psychologie!

Jak na plážové vlny:

Video placeholde