Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: instagram.com/rocky_barnes

TopShop,  £26
Zara, 699 Kč
Zara, 999 Kč
TopShop, £29
Zara, 999 Kč
13
Fotogalerie

Stylové holky, pozor: Tohle jsou kabelky, které ovládnou léto!

Kabelek není nikdy dost! A ty, které jsou největším trendem aktuální sezóny, jedno spojuje – jsou absolutně nepřehlédnutelné! Žádné minimalistické crossbody nebo pastelová psaníčka, letos vládnou PVC, proutí a korálky!

Dvojitá průhledná kabelka

Jsme zpět v roce 2000, kdy byly průhledné vinylové kabelky největším hitem. Teď se znovu hlásí o slovo a navíc ve vylepšeném provedení. V průsvitné brašně se totiž nosí další kabelka, do které schováte všechny nezbytnosti, které nechcete ukazovat. Můžete si pořídit rovnou set, kde bude vnitřní kabelka například barevně sladěná s uchem té velké. A nebo je tu další možnost, do plastové tašky můžete střídavě vkládat všechny své oblíbené kabelky, které už doma máte. Díky tomu dostanou úplně nový rozměr!

Favorite pair of jeans. http://liketk.it/2v7O7 #liketkit

Příspěvek sdílený Aimee Song (@songofstyle),Bře 25, 2018 v 3:50 PDT

Korálková kabelka

Tento žhavý trend nápadně připomíná korálkové potahy, které v 90. letech nechyběly snad v žádné Škodovce! Ty nebyly nic příjemného, ale korálková kabelka vás na zádech rozhodně tlačit nebude. Je neuvěřitelně hravá a rozzáří každý jednoduchý outfit. A když si troufnete, můžete si ji pořídit rovnou pestrobarevnou!

Bags are finally available. Have at it. Link in bio.

Příspěvek sdílený The Devils Wear Zara (@thedevilswearzara),Dub 25, 2018 v 9:32 PDT

Síťová kabelka

A další žhavý trend aktuální sezóny, který ovšem není žádnou novinkou. Dříve na nákupy vyrážel se síťovkou téměř každý, dnes je módním doplňkem. Naprosto božsky vypadá s letními květinovými šaty. Nebojte se ani nejrůznějších barevných provedení, i když s béžovou klasikou rozhodně neuděláte chybu!

Sunday morning strolls☕️✨ #ootd #sundayfunday 📷 @matt_coop

Příspěvek sdílený R O C K Y (@rocky_barnes),Bře 18, 2018 v 11:38 PDT

Mini ledvinka

Symbol 90. let, praktické ledvinky, se vrátil už zhruba před dvěma lety. Letos ovšem vykrystalizoval v něco trochu jiného – ve spojení kabelky a ledvinky. Drobná pouzdra, do kterých schováte mobil, rtěnku a klíče, mají navíc pásek přesně jako ledvinka, ale jsou mnohem elegantnější. Taková kabelka je jako stvořená na letní festivaly nebo večer do baru, protože se skvěle hodí i k romantickým šatům.

Details🌸 #ootd #happyeaster #flowerpower 📷 @matt_coop

Příspěvek sdílený R O C K Y (@rocky_barnes),Bře 31, 2018 v 2:11 PDT

Proutěná kabelka

Proutěné miny kabelky i velké tašky, do kterých se vejde klidně i odpolední piknik. Jakou si vyberete, je jen na vás. Tenhle hit naprosto ovládl Instagram! A na léto je jako stvořený!

Vibes🌸 @revolve #revolvefestival

Příspěvek sdílený Ruslana Gee (@ruslanagee),Dub 13, 2018 v 1:24 PDT