www.freiol.cz

www.freiol.cz Zdroj: www.freiol.cz

www.freiol.cz
www.freiol.cz
www.freiol.cz
www.freiol.cz
www.freiol.cz
8
Fotogalerie

Strie, jizvy či nevzhledná pigmentace? Zbavte se jich během tří měsíců!

Dokonale hebká pokožka je snem každé ženy. Bohužel většinu z nás trápí kožní defekty, které prostě nechtějí zmizet. Přitom stačí vědět, jak na to, a drobných jizev, strií či nesjednoceného tónu pleti, se můžete lehce zbavit!

Trápí vás jizvy po císařském řezu či vám vlivem těhotenství a rostoucího bříška zůstaly na břiše tolik nenáviděné strie, kterých se nemůžete zbavit? Krásně hladké pokožky bez nevzhledných defektů můžete dosáhnout pomocí důkladné péče. My vám poradíme jak!

Léty prověřená pomoc z Německa

Konečně už i na pulty českých lékáren dorazil ikonický pečující olej frei öl®, který již 50 let patří mezi nejprodávanější lékárenské oleje v Německu. Je prokázáno, že frei öl® dokáže spolehlivě zmenšit strie, vyhladit jizvy a navíc i sjednotit tón pokožky, narušený nežádoucí pigmentací. Díky cenným přírodním olejům a vitamínům pokožku dokonale hydratuje a podporuje obnovu kožních buněk. Při pravidelném používání dvakrát denně, můžete výsledky očekávat v průběhu dvanácti týdnů.

Reálné ženy, reálné zkušenosti

Pečující olejfrei öl®testovaly ženy ve věku 21 až 70 let. A výsledky jejich testování byly velice překvapivé. Olej si výborně poradil a vylepšil vzhled strií starých i třicet let! Olej najde využití napříč generacemi. Pokud vás i vaši maminku trápí poporodní strie, můžete začít bojovat společně! Výborně si také poradí s těhotenskou maskou neboli melasmou, která se během těhotenství může vytvořit ženě v obličeji. Melasma postihuje zejména tváře, čele, hřbetu nosu a horním rtu a projevuje se jako tmavě zbarvené skvrny.

www.freiol.cz
www.freiol.cz | Zdroj: www.freiol.cz

Jak olej používat?

Olej stačí používat pravidelně dvakrát denně po dobu tří měsíců. Po umytí aplikujte dostatečné množství oleje na vlhkou pokožku, a důkladně jej vmasírujte. Pokud olej smícháte s kuchyňskou solí nebo cukrem, vytvoříte si vlastní peeling pro odstranění odumřelých kožních buněk. Jak správně olej nanášet a jaké jsou možnosti jeho použití, se dozvíte v tomto videu:

Pečující olej frei öl® se vyznačuje unikátním složením. V jednom jeho balení totiž najdete hned několik cenných přírodních olejů, jako jsou:

- jojobový olej, který hojí jizvy a vyhlazuje pleť

- levandulový olej, který přispívá k rychlé obměně kožních buněk a také tlumí drobné záněty

- slunečnicový olej, který zvláčňuje pokožku

- olej z pšeničných klíčků, který zjemňuje a tonizuje pokožku

Bojuje proti vráskám

Projevy stárnutí, jako jsou například vrásky či stařecké, pigmentové skvrny, redukuje vitamin E, který je v oleji frei öl® obsažen. Vitamin A regeneruje pokožku a zabraňuje jejímu šupinatění a rohovatění. Aby byl výsledek dokonalý, olej frei öl® obsahuje i výtažek aloe vera, který napomáhá hojení jizev a vyhlazuje pokožku.

Pečují olej frei öl®, který se stal se jedničkou na německém lékárenském trhu, můžete exkluzivně zakoupit v lékárnách Dr.Max a na www.freiol.cz.