Video placeholde

Sto let módy: Jaké byly trendy boty za posledních sto let?

Milujete boty? Patříte k těm, které by mohly mít doma stovky párů bot, a stejně by se ve výloze ohlédly za dalším? Pak vás jistě bude bavit sto let módy ve dvou minutách: Podívejte se na trendy v obouvání, které psaly historii!

Boty na podpatku milujeme a nikdy nepřestaneme! Podívejte se na video, které vám předvede boty, které byly v módě v jednotlivých dekádách minulého století. Připravena na výlet podpatkovým nebem? Nebo spíš peklem? Protože přiznejme si to, některé boty vypadají opravdu nepohodlně!

Každopádně víte, kdy se dostaly do módy platformy? Která léta přinesla divoké vzory a barvy a kdy se objevila otevřená špička? To vše uvidíte v následujícím videu, které vám předvede trendy posledních sto let ve dvou minutách. A mimochodem, které boty byste si vybrala vy?

Video placeholde

Plánujete svatbu? Všechno, co potřebujete, najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Tipy na nejkrásnější místa na obřad, přehledný harmonogram, kdy a co zařídit, nejnovější trendy přímo z přehlídek, tipy na šaty, účesy, nejkrásnější květiny nebo dorty, zkrátka vše, co potřebujete pro plánování Dokonalé svatby!