Sprej na maskování odrostů, Syoss Toor Retoucher, 180 Kč

Sprej na maskování odrostů, Syoss Toor Retoucher, 180 Kč Zdroj: archiv firem

Perleťová rtěnka Rouge Vertige, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 259 Kč
Tělové mléko po opalování, Bioderma Photoderm After Sun, cca 270 Kč
...
Osvěžující sprej na nohy a do bot, Dermacol Fresh shoes, 99 Kč
Čistící tužebníková maska na obličej, Nobilis Tilia, eshop.nobilis.cz, 309 Kč
6
Fotogalerie

Sprej na odrosty nebo čisticí maska: 5 letních kosmetických vychytávek

Léto zdaleka nekončí a jak my ženy víme – kosmetiky není nikdy dost. Vybraly jsme pro vás pět produktů, které si právě teď zamilujete a stanou se vašimi pomocníky po zbytek léta!

Pokračování 2 / 6

Zamaskujte odrosty

Sprej na maskování odrostů, Syoss Toor Retoucher, 180 Kč
Sprej na maskování odrostů, Syoss Toor Retoucher, 180 Kč | Zdroj: archiv firem

Přestože v létě bychom o sebe měly pečovat vlastně mnohem více než kdy jindy, většinou nám zkrátka nezbývá čas. V letních měsících se totiž vždycky zjeví tolik lákadel! Večerní grilování, dovolená u moře, čtení knížky na zahradě, výlet do přírody...no a pak nám nezbývá čas na to, abychom si skočily ke kadeřnici, natož na manikúru nebo kosmetiku. A právě pro nás, co jsme v létě "byzy", je tu zachránce v podobě zázračného spreje na vlasy, který maskuje odrosty. Sprej obsahuje velmi jemné minerální pigmenty, které účinně překryjí světlé, tmavé i šedivé odrosty. Po aplikaci sprej okamžitě zasychá a odrosty splynou se zbytkem vlasů. Myslete však na to, že po prvním umytí se odrost zase objeví, a tak je třeba sprej znovu použít.

Pokračování 3 / 6

Rtěnka za každé situace

Perleťová rtěnka Rouge Vertige, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 259 Kč
Perleťová rtěnka Rouge Vertige, Yves Rocher, yves-rocher.cz, 259 Kč | Zdroj: archiv firem

Ať už sedíte s přáteli na zahradě, sjíždíte řeku nebo večeříte u moře při západu slunce, neexistuje snad žádná situace, při které byste nemohla mít namalované rty. Jasně, hutná rudá rtěnka není pro horké letní dny to pravé ořechové, ale hydratační rtěnka v jemném růžovém nebo nude odstínu je značka ideál! Nejenom, že poslouží i jako balzám na rty, ale zároveň společně s opáleným obličejem nahradí všechna ostatní líčidla.

Pokračování 4 / 6

Hýčkejte pokožku

Tělové mléko po opalování, Bioderma Photoderm After Sun, cca 270 Kč
Tělové mléko po opalování, Bioderma Photoderm After Sun, cca 270 Kč | Zdroj: archiv firem

Naše pokožka v létě trpí, a tak je třeba jí dopřávat tu nejlepší péči. Sezóna chytání bronzu ještě neskočila, a proto je třeba myslet nejenom na kvalitní opalovací krémy, ale také na mléka po opalování. Ideální je vsadit na produkt, který vyživuje suchou pokožku, zároveň je vhodný pro citlivou kůži a pomůže i při spáleninách od slunce. A co víc, můžete se s ním namazat doslova od hlavy až k patě, protože je určen i na obličej. Takže stačí jedno jediné balení a vystačíte si s ním celou dovolenou.

Pokračování 5 / 6

Vyčistěte pleť

Čistící tužebníková maska na obličej, Nobilis Tilia, eshop.nobilis.cz, 309 Kč
Čistící tužebníková maska na obličej, Nobilis Tilia, eshop.nobilis.cz, 309 Kč | Zdroj: archiv firem

Jestli jste dosud masky na obličej tak trochu přehlížela, je na čase je vpustit do svých kosmetických rituálů. Výhodou je, že narozdíl od důkladného odličování, které musíte absolvovat každý den, masku stačí použít jednou až dvakrát týdně. Čisticí tužebníkovou masku naneste na vyčištěnou pleť a nechte 15 minut působit. Zbytky, které se nevsáknou do pleti, setřete vatovým tampónkem navlhčeným v pleťové nebo květové vodě. Už po prvním použití se budete cítit jako znovuzrozená!

Pokračování 6 / 6

Provoňte si nožky

Osvěžující sprej na nohy a do bot, Dermacol Fresh shoes, 99 Kč
Osvěžující sprej na nohy a do bot, Dermacol Fresh shoes, 99 Kč | Zdroj: archiv firem

Uznáváme, že z rtěnky nebo masky budete mít pravděpodobně větší radost, ale osvěžující sprej na nohy si brzy zamilujete. Nejenom, že vás v létě chrání před zápachem, ale zároveň vaše nožky osvěží. Můžete ho nanést kdykoliv podle potřeby přímo na chodidla nebo do bot. Brzy zjistíte, že pocit svěžích chodidel je v létě opravdu k nezaplacení!