SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC

SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC Zdroj: SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC

Sexy dekolt? Ano, prosím!

„Ženské zbraně“ jsou v létě vystavovány na obdiv dnes a denně. Neexistuje snad žena, které by neměla ve skříni oblečení, které zcela nenápadně poodhalí půvabné ženské křivky. Co ovšem podniknout, když nejste zrovna majitelka bujných vnad? Jestliže chcete oslnit opět pevnými a krásnými ňadry, čtěte dál!

....
.... | Zdroj: SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC

Je všeobecně známo, že svůdnost ženského dekoltu se posuzuje podle tří základních faktorů – velikost, tvar a v neposlední řadě také jeho pevnost. Velikost poprsí je dána geneticky, ale tvar a pevnost závisí na napětí pokožky a podpůrných svalů. A právě ty ovlivňují různé okolnosti. Mezi nejčastější příčiny, které mají vliv na změny poprsí, patří věk, mateřství, stravovací návyky, drastické diety nebo také hormonální antikoncepce.

...
... | Zdroj: SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC

Jelikož téměř každá žena chce být přirozeně krásná a obdivovaná, je nezbytné, aby se pečlivě starala o svůj zevnějšek. A to platí také pro váš dekolt. Jestliže své poprsí zanedbáváte, postupem času dojde ke ztrátě jeho pružnosti a pevnosti. Pořiďte si speciální krém, olej či tělové mléko, jež je zaměřeno speciálně na oblast dekoltu a krku. Tím zajistíte potřebnou hydrataci pokožky a její mladistvější vzhled.

Gumičku do ruky a cvičit

....
.... | Zdroj: Shutterstock

Ruce dejte do pravého úhlu a držte gumičku takovým způsobem, aby na zádech byla kousek pod lopatkami. Její konce uchopte do dlaní, zatněte bříško a poté v pravidelných intervalech pohybujte rukama směrem k tělu a zase zpět. Opakujte dvacetkrát, ideálně ve dvou sériích.

Sázka na jistotu z lékáren

Dnešní ideál ženy vyžaduje výrazné křivky a oblé linie. Proč tedy neustále trápit své tělo redukčními dietami, když trend anorektických modelek je v posledních letech na ústupu. Jestliže nepatříte mezi zastánkyně skalpelu, a přesto toužíte udělat něco pro své poprsí, vyzkoušejte osvědčený doplněk stravy NadraIN FORTE který díky čtyřem silným komplexům pomáhá udržet pevnost prsou a plnost dekoltu, zvýrazňuje přirozený tvar a zvětšuje objem prsou. Obsahuje přírodní látky, které šetrnými a bezpečnými mechanismy modulují účinky přirozených ženských hormonů a metabolismus ženského organizmu. Příznivě tak ovlivňují krásu ženských prsou, udržují tělesný komfort a harmonii ženského těla.

SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC
SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC | Zdroj: SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC

...
... | Zdroj: SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC

Nyní při nákupu na www.nadrain.cz zadejte kód ZE624 a získejte poštovné ZDARMA! Nabídka platí do 31. 5. 2018. Více informací o NadraIN FORTE na bezplatné telefonní lince 800 311 113.