Video placeholde

Šatník Simony Krainové: V soukromí se oblékám skoro jako kluk!

Bez jakých kousků by se jedna z našich nejúspěšnějších modelek na podzim a v zimě neobešla? A co všechno si půjčuje ze skříně svého manžela? To nám prozradila ve videu!

Ať už se na zimní období těšíme nebo ne, my ženy si ho vždycky umíme něčím zpříjemnit. Například novým módním kouskem, který je pro tuto sezónu typický. Simona Krainová nám prozradila, že pro ni jsou to jednoznačně pokrývky hlavy. "Miluju klobouky a čepice. Nemusím pak trávit tolik času s úpravou vlasů." Kromě toho se vždycky těší na kabáty a pánská oversized saka, protože si oblíbila vrstvení.

Simona Krainová
Simona Krainová | Zdroj: Bistro Kaprova

Na výstřihy a ultra krátké délky si Simona příliš nepotrpí. "Nemyslím si, že mám zas tak dokonalou postavu, abych ji musela ukazovat. Já mám ráda spíše pánský styl a v soukromí se oblékám skoro jako kluk," prozradila. Pak ještě dodala, že manželovi krade ze skříně kalhoty i mikiny a vždycky s nimi sklidí obrovský úspěch.

Simona si nedávno vyzkoušela roli návrhářky a společně s českou značkou Pietro Filipi vytvořila limitovanou kolekci s názvem Pietro Filipi X SK.

Další Simoniny outfity si prohlédněte v galerii: