...

... Zdroj: TOUS

...
....
...
...
TOUS
12
Fotogalerie

Proč darovat pod vánoční stromeček originální šperk?

Vánoce se blíží mílovými kroky a právě teď je ta nejlepší chvíle na zrekapitulování vánočních překvapení. Opravdu máte vše? Výběr dárku, který potěší, vyžaduje čas a také znalost osoby, kterou se chystáte obdarovat. A že si s tím nevíte rady? Pak vězte, že šperkem určitě nic nezkazíte.

Darujte krásu

Každá žena chce vypadat dobře a ve skrytu duše touží po obdivných komplimentech od jejího milovaného protějšku. Proto jí určitě uděláte radost maličkostí, kterou si bude moci přidat do své šperkovnice. Kdo by přeci toužil po praktických darech, jako jsou například věci do domácnosti či na úklid. Šperky lze pořídit v různých cenových relacích, ovšem určitě se vyplatí investovat do originálního kousku, který vaší kamarádce, mamince, sestře, babičce, dceři nebo vnučce vykouzlí úsměv na tváři.

Šperky, které nosí i Gwyneth Paltrow

Pokud hledáte luxus, který nezruinuje vaši peněženku a který sleduje módní trendy, seznamte se se značkou TOUS. TOUS sází na inovace a stylový design, ale zůstává věrna svým klasickým hodnotám. Zároveň staví na tradičním řemeslném umění, které kombinuje s těmi nejmodernějšími technologiemi. Historie značky TOUS sice sahá až do roku 1920, zlomovým bodem se stal ale až rok 1965, kdy rodinný obchod převzal Salvador Tous a jeho manželka Rosa Oriol. Ta si otevřela malý šperkařský ateliér a pustila se do navrhování netradičních šperků. Její počin byl úspěšný a značka se začala prosazovat na mezinárodní úrovni. Ke šperkům se tak časem přidaly módní kabelky, sluneční brýle, hodinky, parfémy a další doplňky.

TOUS
TOUS | Zdroj: TOUS

Věnujte medailon

Motto zbačky TOUS je: Vy vyprávíte příběh slovy, my ho vyprávíme šperkem. Medailon patří mezi symbolické šperky, které slouží jako vzpomínka na významné chvíle života.Proto jsme rádi, že vám můžeme představit TOUS Medallions pro letošní podzim a zimu.

TOUS
TOUS | Zdroj: TOUS

Ikonický medvídek Symbolem značky je medvídek TOUS, který se zrodil již v roce 1985. Tento roztomilý design stál na samém počátku mezinárodní expanze společnosti a dodnes má nezastupitelné místo ve všech kolekcích. Pro mnohé se stal nepostradatelným talismanem pro štěstí. Svými oblými tvary a něžností připomíná ty nejkrásnější vzpomínky na dětství. Nechte se jeho třpytivým kouzlem oslnit i vy!

TOUS
TOUS | Zdroj: TOUS

Okouzlující náhrdelník

Náhrdelník Tea Time se zrodil před několika lety z lásky, kterou Rosa Oriol chová k drahým kamenům. Tento neodolatelný doplněk dokonale doladí každý outfit.

UM Barcelona
UM Barcelona | Zdroj: UM Barcelona

Kolekce Eklat

A u drahých kamenů ještě zůstaneme – představuje se vám kolekce Eklat. Klasická kombinace s vzácnými kovy, které kraluje bílý topaz.

Vůbec poprvé značka TOUS nabízí šperky s tímto drahokamem, který je neuvěřitelně jasný a tvrdý. Bílý topaz otevírá dveře nové generaci klasických kousků v provedení z několika vybraných materiálů.

TOUS
TOUS | Zdroj: TOUS

Další krásné šperky a vánoční inspiraci naleznete ve fotogalerii.