Dior, Haute Couture, Paris

Dior, Haute Couture, Paris Zdroj: profimedia.cz

Dolce Gabbana, Milano
Fendi, Haute Couture, Paris
Schiaparelli, Haute Couture, Paris
Dior, Haute Couture, Paris
Dior, Haute Couture, Paris
13
Fotogalerie

Podzimní trendy z přehlídkových mol: Patchwork, červená barva a pásky!

Léto je sice v plném proudu, ale je čas seznámit se s novými trendy, které budou udávat směr letos na podzim. První inspiraci můžete načerpat z přehlídek, další vlna se brzy objeví ve vašich oblíbených obchodech. 

Pokračování 2 / 5

Vzory: Patchwork a kostky

Patchwork a kostky
Patchwork a kostky | Zdroj: profimedia.cz

Letošní podzim bude podle předních návrhářů ve znamení dvou konkrétních vzorů. S prvním padajícím listím přebírají pomyslné žezlo již z dřívějška známý patchwork a královna všech vzorů – kostka! A čím víc budete oba vzory kombinovat dohromady, tím lépe! A z toho vyplývá, že letošní podzim rozhodně nebude fádní a černobílý.

Pokračování 3 / 5

Doplňky: Pásky

Pásky
Pásky | Zdroj: profimedia.cz

Pokud pásky nedominují sbírce vašich doplňků, měla byste to co nejrychleji změnit. Tenké, široké i nápadně zdobené pásky totiž byly jedním z nejvýraznějších prvků přehlídek Haute Couture pro nadcházející podzim i zimu. Nosí se přes šaty, košile, ale především se jimi zdobí kabáty!

Pokračování 4 / 5

Šaty a sukně: Midi délka

Midi sukně
Midi sukně | Zdroj: profimedia.cz

Ani mini, ani dlouhé, ale zlatá střední cesta vítězí! Midi délky šatů a sukní předvedly na svých přehlídkách ty nejluxusnější módní domy, jako jsou třeba Fendi nebo Schiaparelli.

Pokračování 5 / 5

Barva: Červená

Energie, vášeň, láska – to všechno vyjadřuje červená barva, která ovládla podzimní kolekce. Takže zapomeňte na to, že se s klesajícími teplotami zahalíte do černé, vpusťte do svého šatníku temperament!

Červená barva
Červená barva | Zdroj: profimedia.cz

Video placeholde