Jimmy Choo

Jimmy Choo Zdroj: archiv firmy Jimmy Choo

Yves Saint Laurent Mon Paris
Dior J´adore
Armani Acqua di Gioia
Calvin Klein
Parfémy
9
Fotogalerie

Nejlepší módní návrháři nás oblékají do svých parfémů. Který zvolíte vy?

Jejich doménou je krásné oblečení. Vybírají ty nejlepší látky, dávají průchod své fantazii a každou sezónu nám zamotají hlavu novým módním trendem. Ale všichni do jednoho ví, že tečkou dokonalého outfitu je vůně, do které se každá žena touží zahalit. Kterou si vyberete vy?

Calvin Klein

Dokážete si představit, jak mladý chlapec z Bronxu na začátku čtyřicátých let 20. století tvořil módní oblečení pro ženy? Tehdy se zrodila značka Calvin Klein a své výsadní postavení si drží dodnes. Čisté linie značky jsou pověstné pro ženské sportovní oblečení, pánské spodní prádlo nebo pro džíny Calvin Klein, které zná celý svět. A tečkou k dokonalosti jsou jeho vůně.

Calvin Klein
Calvin Klein | Zdroj: shutterstock.com

Jste sebejistou ženou, která nepodléhá konvencím? Pak se zamilujete do podmanivé, sofistikované a velmi ženské vůněCalvin Klein Deep Euphoria, jež je kombinací květin, pikantního koření a dřeva. Voní po svůdných růžích, které se proplétají s jemnou pivoňkou a jasmínem.

Calvin Klein Deep Euphoria
Calvin Klein Deep Euphoria | Zdroj: archiv firem

Pokračování 2 / 5

Jimmy Choo

Zakladatel značky Jimmy Choo odstartoval svoji kariéru výrobou luxusní dámské a pánské obuvi. Své první boty si ušil v 11 letech a tím byl jeho osud zpečetěn. Při navrhování bot Jimmy Choo rád pracuje s pravou kůží, saténem, sytými barvami nebo s třpytivými krystaly. Extravagantní styl promítá i do flakonů svých vůní.

Jimmy Choo
Jimmy Choo | Zdroj: archiv firmy Jimmy Choo

Nová toaletní voda Jimmy Choo L’EAU dokonale vyjadřuje dvojí stránku ženy. Na jedné straně moderní, svůdnou, akční a svobodomyslnou. Na druhé straně reprezentuje její sofistikovanost, jemnost a eleganci. To vše se povedlo skloubit díky kombinaci květinových, svěžích a pižmových tónů. Vysoké tóny květu ibišku a bergamotu se zde mísí se sladkou nektarinkou a květinovými tóny pivoňky.

Jimmy Choo L´Eau
Jimmy Choo L´Eau | Zdroj: Sephora

Toužíte vyzkoušet něco nového nebo hledáte parfém na jaro?

Zapojte se s námi do soutěže na našem Facebooku Ženy.cz od 13. 4. do 18. 4. 2017. Máme pro vás 3 toaletní vody Jimmy Choo L’Eau.

Video placeholde

Stačí jen zodpovědět jednoduchou otázku a mít trochu štěstí. Kdo chce zkusit vůni hned nebo v soutěži neuspěje, najde již exkluzivně v parfumeriích Sephora.

Pokračování 3 / 5

Giorgio Armani

Giorgio Armani je považován za jednoho z nejúspěšnějších italských módních návrhářů všech dob, který se dokázal postupně prosadit prakticky ve všech oblastech módy. Jeho největší přínos v oboru je mu ale připisován zejména v oblasti pánské módy. Velké oblíbenosti se těší i jeho parfémy, které jsou vůněmi úspěchu.

Giorgio Armani
Giorgio Armani | Zdroj: shutterstock.com

Parfémy Armani jsou symbolem ženskosti, svůdnosti a přitažlivosti. Konkrétně Giorgio Armani Acqua di Gioia je sladká, ale osvěžující, nevtíravá, a přitom výrazná vůně. Hodí se nejvíce na léto, kdy vám připomene procházky po pláži s vůní mořského vánku. Tyrkysově modrý flakon, jehož tvar má evokovat kapku, v sobě skrývá vůni inspirovanou volností, přírodou a netušenými možnostmi.

Armani Acqua di Gioia
Armani Acqua di Gioia | Zdroj: archiv firem

Pokračování 4 / 5

Yves Saint Laurent

Tento Francouz s alžírskými kořeny několikrát doslova překopal dějiny a trendy módy. Svůj profesní život začal v domě Dior, kde se Yves Saint Laurent ujal po tragické smrti Diora vedení podniku Christiana Diora. Yves Saint Laurent se tak ve svých 25 letech stal nejmladším šéfem salonu haute couture a od té doby porušoval zažité módní konvence. A to mu nebylo cizí ani u parfémů.

Dámská vůně Yves Saint Laurent Mon Paris v sobě ukrývá kouzlo šťavnatého ovoce a křehkých květin. Symbolizuje ženskou něhu, půvab a krásu. Tato vůně se perfektně hodí pro denní nošení. Umocní osobitý šarm a dodá styl.

Yves Saint Laurent Mon Paris
Yves Saint Laurent Mon Paris | Zdroj: archiv firem

Pokračování 5 / 5

Christian Dior

Nesmrtelný symbol elegance, dokonalosti a luxusu. Dior, jednu z naprosto nejexkluzivnějších francouzských značek luxusního zboží, založil již roku 1946. Hned po válce založil svůj první módní dům v Paříži, záhy se proslavil revolucí, kterou provedl v dámském odívání. Světlo světa spatřil legendární „New Look". A parfémy na sebe nenechaly dlouho čekat.

Dámská parfémovaná voda Christian Dior J'adore je absolutním vyjádřením ženskosti. Moderní a nadčasová vůně je velmi oblíbenou u žen po celém světě, které ji s nadšením používají již od roku 1999. Unikátní mix v sobě snoubí šťavnaté ovoce se sladkým aroma květin, které doplňuje hřejivá vanilka.

Dior J´adore
Dior J´adore | Zdroj: archiv firem