Orsay, původní cena 949 Kč, po slevě 600 Kč

Orsay, původní cena 949 Kč, po slevě 600 Kč Zdroj: archiv firem

Zara, původní cena 899 Kč, po slevě 499 Kč
Zara, původní cena 1299 Kč, po slevě 599 Kč
Mango, původní cena 1699 Kč, po slevě 849 Kč
Lindex, původní cena 999 Kč, po slevě 500 Kč
HM, původní cena 899 Kč, po slevě 499 Kč
39
Fotogalerie

Módní kousky, které se vyplatí nakoupit ve slevách!

Letní výprodeje jsou v plném proudu, a tak nastal ten správný čas vyrazit do obchodů pro zbrusu nové kousky. Nenechte se zlákat atraktivními cenami a rozhodně nekupujte každý kousek, který vám padne od oka. Většina věcí vám pak zůstane ležet na dně skříně a příští rok už si na ně ani nevzpomenete. Poradíme vám, které kousky se vyplatí ve slevách nakoupit. 

Pokračování 2 / 6

Univerzální šaty

Ženy a šaty patří neodmyslitelně k sobě! Pokud máte nějaké vyhlídnuté, určitě neváhejte. Ideální je sáhnout po délce nad kolena, která se skvěle hodí jak na formálnější příležitosti, tak i na pláž. Šaty s kytičkami, proužky, odhalenými rameny nebo efektní vázankou můžete nosit celoročně a navíc je jisté, že je unosíte i v příští sezóně. Jedná se totiž o trendy, které jen tak z našich šatníků nezmizí. Až si budete šaty zkoušet, zkuste si představit, jestli budou vypadat skvěle i s trenčkotem, koženou bundou i kozačkami.

Pokračování 3 / 6

Nápadná halenka

Letošním hitem jsou halenky, které přitáhnou pozornost. Vsaďte na ty s odhalenými rameny, volány, nadýchanými rukávy nebo s vázankou. K takové halence stačí obléknout džíny, obout oblíbené boty a prudce stylový model je na světě. Navíc se rozhodně na módním výsluní ještě udrží, takže se vám ve skříni neztratí!

Pokračování 4 / 6

Oversized bundička

Ať už jste fanynka džínových bund nebo vás v posledních letech okouzlily bombery, určitě si pořiďte jeden nový vršek ve slevách. A ideálně v oversized střihu, který bude i za rok jedním z největších hitů. Bunda jako po tátovi a ještě dozdobená bláznivými nášivkami, potisky nebo dírami – to je teď hit číslo jedna!

Pokračování 5 / 6

Nepřehlédnutelná kabelka

Pokud dáváte přednost minimalismu a vaší nejoblíbenější kombinací jsou kalhoty a tričko, měla byste si rozhodně pořídit nápadnou kabelku, která z každého vašeho outfitu udělá model hodný přehlídkového mola. Fantazii se meze nekladou! Čím víc bude crazy, tím lépe!

Pokračování 6 / 6

Ulítlé pantofle

Ještě před rokem nám představa, že si vyjdeme do města v gumových pantoflích, připadala jako sci-fi. Jenže! Módní trendy jsou nevyzpytatelné a pantofle jsou teď pravděpodobně nejoblíbenější typ obuvi. Chodí v nich Rihanna, Alexa Chung, světové i české blogerky a rozhodně si je zamilujete i vy. A protože ve světe způsobily hotový poprask, rozhodně se nemusíte bát, že byste je příští léto nemohla nosit. O těchto botách s kamínky, vtipnými nápisy i chlupatými bambulkami ještě rozhodně uslyšíme!