Liberate Nitro Lava Blast - PUMA White, 2 999,-

Liberate Nitro Lava Blast - PUMA White, 2 999,- Zdroj: archiv značky PUMA

Vyběhněte se značkou PUMA vstříc lepším běžeckým zážitkům s minimem námahy

Zdá se vám, že jste v běhu stálí začátečníci? Neposouváte se vpřed tak, jak byste si představovali? Na vině mohou být špatně sestavené tréninky, ale také nevhodné běžecké vybavení. Poradíme vám, jak se nastartovat k lepšímu výkonu pomocí kvalitních běžeckých bot PUMA s novými technologiemi, které minimalizují námahu při běhu a přinášejí super zážitek z běhu.

Značka PUMA letos na jaře představila zcela novou běžeckou kolekci Nitro, pro kterou vyvinula nové technologie a přepracovala své produkty tak, aby zprostředkovaly co nejpříjemnější a nejefektivnější běžecký zážitek s minimem námahy. Roky výzkumu a testování daly vzniknout čtyřem novým klíčovým stylům – Deviate, Velocity, Liberate a Eternity – všechny prezentují špičkovou pěnovou technologii NITRO. Boty jsou díky ní extrémně lehké a poskytují skvělou zpětnou vazbu. Pomáhají tak spotřebovat méně energie a běhat pohodlně. Kolekce je speciální také zaměřením na ženské chodidlo. Ženy a muži mají totiž většinou odlišnou klenbu nohy i jiný styl běhu, a proto PUMA vytvořila dámské i pánské varianty všech modelů PUMA Nitro. Volba běžecké obuvi musí rovněž odpovídat typu tréninku a terénu. Najděte ideální boty pro váš trénink v široké nabídce nových běžeckých bot PUMA s inovativní technologií Nitro!

PUMA Deviate Nitro

Model Deviate NITRO je určený především pro běžce, kteří trénují na dálkové běhy a maratony. Bota disponuje skvělým tlumením při došlapu a zároveň i plynulým přechodem do odrazu, a tak zvyšuje vaši rychlost s minimem námahy. Tento model má dvě vrstvy zcela nové pěny Nitro a využívá novou technologii Innoplate, která zajišťuje maximální odpružení pro návratnost energie a pro zlepšení výkonů na dlouhých trasách. Deviate si poradí i s betonovým povrchem. Už neucítíte žádné tvrdé došlapy, jako u jiných bot. Bota je příjemně měkká, pohodlná, přesto jde ochotně do odrazu. Dámská verze boty Deviate NITRO navíc zohledňuje specifika tvaru ženského chodidla, kterému byla například uzpůsobena šířka boty.

Deviate Nitro Lava Blast, 4 699,-
Deviate Nitro Lava Blast, 4 699,- | Zdroj: archiv značky PUMA

PUMA Eterniry Nitro

Eternity NITRO jsou navrženy především pro běžce, kteří hledají větší stabilitu, podporu a vedení při běhu. Model totiž jako jediný z kolekce disponuje novým systémem PUMA runGUIDE, který má prostřednictvím pevného okraje boty kontrolu nad každým vaším došlapem a zajišťuje noze správnou oporu a stabilitu. Už se nemusíte bát vymknutých kotníků a dalších zranění vzniklých z nedostatečné podpory nohy. Pro mezipodešev boty byla opět využita nové technologie pěny PUMA NITRO, která modelu dodává neuvěřitelnou lehkost a pohodlnost.

Eternity Nitro Wns - PUMA Black - PUMA White, 3 799,-
Eternity Nitro Wns - PUMA Black - PUMA White, 3 799,- | Zdroj: archiv značky PUMA

PUMA Liberate Nitro

Liberate NITRO je ideální volbou pro ty, co chtějí zvyšovat svou rychlost na krátké vzdálenosti. Model Liberate je příjemně lehounký s výrazně měkkým došlapem a výbornou prodyšností. Bota je přes minimalistické polstrování velice pohodlná. Její jednoduchý a futuristický vršek skvěle odvádí vodu při dešti a běhu na mokré trati. Hbité Liberate vám skvěle poslouží pro rychlý tempový běh nebo krátké závody až půlmaratony.

Liberate Nitro Lava Blast - PUMA White, 2 999,-
Liberate Nitro Lava Blast - PUMA White, 2 999,- | Zdroj: archiv značky PUMA

PUMA Velocity Nitro

Velocity NITRO jsou určeny pro jakékoliv vzdálenosti, takže tvoří skvělého parťáka pro každodenní výběhy. Velocity poskytují spolehlivé odpružení a odezvu při běhu, které zajistí bezproblémový běh. Model v elegantním designu je velmi pohodlný díky špičkové pěnové technologii NITRO. Odolná gumová směs PUMAGRIP zajišťuje super přilnavost na každém povrchu.

Velocity Nitro - PUMA Black, 3 399,-
Velocity Nitro - PUMA Black, 3 399,- | Zdroj: archiv značky PUMA

Nové modely běžeckých bot PUMA Nitro si vyzkoušely čtenářky Diety.

Video placeholde

Vyberte si své běžecké boty z nové kolekce PUMA Nitro na sanasport.cz