Vévodkyně Meghan

Vévodkyně Meghan Zdroj: Profimedia.cz

Princ Harry a vévodkyně Meghan na návštěvě Austrálie v říjnu 2018
Vévodkyně Meghan v šatech Veronica Beard
Vévodkyně Meghan v šatech
Královský pár v těchto dnech podniká cestu po Africe
Vévodkyně Meghan v košilových šatech Staud
7
Fotogalerie

Vévodkyně Meghan opět nosí své těhotenské modely. Proč?

Necelých pět měsíců po porodu syna Archieho vycestoval královský pár vévodů ze Sussexu na desetidenní královskou cestu po Jižní Africe. A to mimo jiné znamená také další porci zajímavých outfitů vévodkyně Meghan. Ta se tentokrát při jejich výběru zaměřila hlavně na recyklaci. 

Vévodkyně Meghan má svůj styl, který někdy překračuje královskou etiketu, ale o to víc může oslovit i mladší ženy. Ve srovnání s Kate je zkrátka tou, která možná dělá chyby, ale nebojí se modernějších střihů či trendy značek. A aktuálně se nebojí ani ukázat kila navíc.

Vévodkyně Kate už nám třikrát dokázala, že umí být už pár týdnů po porodu štíhlá jako proutek. Je to působivé, ale také poněkud znejisťující pro ty z nás, které ještě pár měsíců po porodu vděčně sahaly po těhotenských kalhotách s gumou.

Naštěstí je tu ale nová „role model“, vévodkyně Meghan, která by už možná taky chtěla zpět své „před-Archieovské“ tělo, ale zjevně to nejde tak rychle. Vévodkyně Meghan si proto i na královskou cestu po Africe, kterou v těchto dnech podnikají s Harrym, přibalila šaty, které nosila už v těhotenství– konkrétně modré košilové Veronica Beard a dlouhé pruhované od návrháře Martina Granta (naposledy je oblékla v říjnu 2018 na cestě po Austrálii).

Vévodkyně Meghan
Vévodkyně Meghan | Zdroj: Profimedia.cz

Princ Harry a vévodkyně Meghan na návštěvě Austrálie v říjnu 2018
Princ Harry a vévodkyně Meghan na návštěvě Austrálie v říjnu 2018 | Zdroj: Profimedia.cz

Vévodkyně Meghan v šatech Veronica Beard
Vévodkyně Meghan v šatech Veronica Beard | Zdroj: Profimedia.cz

Princ Harry a vévodkyně Meghan na kráovské cestě po Austrálii v říjnu 2018
Princ Harry a vévodkyně Meghan na kráovské cestě po Austrálii v říjnu 2018 | Zdroj: Profimedia.cz

Další dva outfity měly premiéru. Na první den si Meghan oblékla šaty s poselstvím, tedy model od britské udržitelné značky Mayamiko. Tato značka pořádá v Malawi workshopy šití pro místní obyvatele. Snaží se dodržovat principy zero waste a zapojila se do kampaně I prefer 30, která prosazuje ekologičtější praní na 30 stupňů. Když si u ní objednáte šaty, přispějete na výsadbu jednoho stromu a navíc vám přijdou v ekologickém balení.

Vévodkyně Meghan s nimi měla malý problém, protože kombinace větru, nutnosti občas klečet a zavinovacího střihu občas odhalila víc, než měla. Na některých fotografiích je patrné, že Meghan pod nimi má i spodničku nebo stahovací prádlo.

Vévodkyně Meghan v šatech
Vévodkyně Meghan v šatech | Zdroj: Profimedia.cz

Na další event se proto Meghan vyzbrojila dlouhými košilovými šaty značky Staud. Střih je báječný, lesklý materiál jejímu tělu příliš nelichotil, ale opět měl své opodstatnění – jde totiž o 100% recyklovaný nylon.

Vévodkyně Meghan v košilových šatech Staud
Vévodkyně Meghan v košilových šatech Staud | Zdroj: Profimedia.cz