.

. Zdroj: ANSWEAR

Typy sukní, bez kterých se v létě neobejdete

Teplé měsíce a letní móda mají svá vlastní pravidla. Čím méně oblečení a čím světlejší oblečení, tím lépe. Užitková funkce je zde velmi důležitá, ale nesmíme zapomenout na módní sváteční vzhled, protože která žena se nerada cítí krásná? Podívejte se, jaké modely letních sukní budou v nadcházející prázdninové sezóně 2021 nejmódnější.

Mini sukně

Mini sukně jsou v nadcházející sezóně velmi vítány. Krátká sukně na léto a horké dny může být zdravým oblečením, které vám přinese tepelnou pohodu a trochu ochladí vaše tělo. Jaké minisukně budou nejmódnější? Existuje několik stylů, které rozhodně vedou.

Jednou z módnějších sukní je džínová mini sukně, nejlépe s jemnými oděrkami a v klasické, lehce vyprané modré barvě. Je to jakási pocta minulosti - tento střih byl populární již v 90. letech. Džínová sukně s vysokým pasem dokonale zvýrazní pas a buduje proporce postavy a univerzální barvu džínoviny můžete sladit s jakýmkoli tričkem nebo dokonce vzdušnou květinovou blůzou. Neformální sukně nad kolenem odhalí krásně opálené nohy a bude skvělým základem pro každodenní styling. Stejně populární v této sezóně bude krátká sukně s volánky nebo mini sukně s prolamovanou výšivkou. Tyto dvě povrchové úpravy dokonale zapadají do stylu boho sukní a díky své krátké délce jsou ideální volbou pro léto. V kombinaci s semišovými lodičkami na nízkém podpatku a velkým shopper bagem vytvoří na léto skvělé oblečení. Hledáte klasiku mezi krátkými sukněmi do poloviny stehen? Poté spárujte bílou minisukni nebo černou krátkou sukni velmi rovného střihu s jakýmkoli topem.

.
. | Zdroj: ANSWEAR

Stylové midi sukně

Délka sukně dosahující do poloviny lýtka je oblíbená světovými návrháři již několikátou sezónu. V nejpopulárnějších obchodních řetězcích najdete mnoho různých modelů dlouhých midi sukní a určitě je sladíte s každodenním stylem. V této sezóně budou módní skládané midi sukně s dojmem zmačkaného materiálu. Mírně rozšířené sukně ve tvaru písmene A se záhyby připomínají sukně našich babiček. V této sezóně jsou záhyby módní v každé formě, a to jak s květinovým potiskem, tak s plnou barvou. Taková skládaná midi sukně by měla být kombinována se semišovými lodičkami s opaskem na sloupku.

Už jsme mluvili o džínové minisukni, ale na vrcholu trendu je také džínová midi sukně s knoflíky a společně s matnými sandály na jehlovém podpatku a oversize tričkem s výstřihem do V vytvoří originální ležérní outfit na léto. Jaké boty na letní rande? Semišové lodičky na sloupku bez podpatku nebo čistě sportovní bílé šněrovací tenisky? Obě možnosti mohou vypadat stejně efektivně. Pokud nemáte obrysový pas, zvolte sukni s vysokým pasem, která příznivě buduje proporce vašeho těla. Řešením pro široké boky je rozšířená midi sukně s volánky nebo dlouhá skládaná sukně - ty zase opticky zakrývají zaoblené boky.

Elegantní maxi sukně

Podobně jako letní dámské šaty, jsou velmi oblíbené maxi sukně. Mnoho žen si bez nich nedokáže představit svůj sváteční šatník. Je však potřeba si vybrat správný střih. Plisovaná verze bude elegantní a pletená neonová sukně bude mírně cool a energická. Dlouhá květinová sukně budou dokonce fungovat jako zajímavé oblečení na svatbu a svatební hostinu a maxi sukně s leopardím potiskem bude sexy doplňkem černé krajkové blůzy s ramínky.