.

. Zdroj: Footshop s.r.o.

Tenisky jsou povinnost. Jaké modely byste měla mít v botníku?

Kdyby vám před 10 lety někdo řekl, obujte si tenisky k sukni nebo šatům, tak byste se asi z celého srdce zasmála a s úsměvem podotkla: “tak to si v žádném případě nevezmu na sebe, leda tak do lesa”. A nyní? Nyní nosíte tenisky od pondělí do neděle a z pomyšlení na jiný typ bot je vám nevolno. Trend nošení tenisek ovládl celý svět a těžko byste hledala ženu, která by v botníku neměla alespoň  jeden pár stylových tenisek.

K čemu nosit tenisky?

Dámské tenisky skvěle pasují jak ke kalhotám typu chino, tak i k šatům nebo sukni, takže se nemusíte bát, že byste je vynosila jen k teplákům na víkendový nákup. Možná si teď úplně nedovedete představit nosit tenisky místo vašich oblíbených balerínek, sandálků nebo podpatků, ale prozradíme vám jednu věc. Správně zvolený model tenisek vám na ženskosti neubere. Právě naopak. Pokud si najdete tenisky, do kterých se zamilujete na první pohled a obutí, povzbudí vaši ženskost a vy se budete cítit opravdu sebevědomá a krásná. Důležité, abyste se nebála a tenisky zkusila k vašim oblíbeným šatům nebo sukni. Nejste si outfitem jistá? Podívejte se třeba na inspiraci na sociální sítě typu Pinterest nebo Instagram, nebo si přečtěte článek na Footshop blogu o tom, jaké typy bot (ne)nosit k různým outfitům.

.
. | Zdroj: Footshop s.r.o.

Vsaďte na oblíbené modely nákupčích módy

Další výhodou tenisek je jejich komfort, které vám tenisky zajistí. A to se hodí, když před sebou máte zrovna den plný schůzek v práci nebo ve městě. Vyzkoušejte modely jako jsou například adidas Stan Smith, Vans Slip-on, Nike Air Force 1 nebo Converse boty. Na tyto modely se s jistotou můžete spolehnout, protože jsou tady už nějaké to desetiletí a v botníku je mají například všichni nákupčí módy. Všechny tyto modely se vyrábějí i ve verzi s platformou, takže pokud zrovna nemáte výšku na módní mola, tyhle tenisky vám přidají pár centimetrů a krásně prodlouží vaše nohy.

.
. | Zdroj: Footshop s.r.o.

Tenisky, do všech ročních obdobích

Tenisky se v módě budou držet ještě nějaký ten rok a my vám z vlastní zkušenosti garantujeme, že neskončíte pouze s jedním párem v botníku, protože propadnete nekonečnému komfortu a nevídanému stylu, který tenisky umí vykouzlit. Tenisky navíc díky jejich materiálům můžete vzít do jakéhokoliv ročního období, ať už je zima nebo léto a nikdy vás nezklamou. Už tedy víte, proč jsou tenisky povinnost?

.
. | Zdroj: Footshop s.r.o.