tehotnezeny

tehotnezeny

Vanessa Hudgens
Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 10 Mar 2024,Image: 856053687, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia
Vanessa Hudgens
96th Annual Academy Awards, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 10 Mar 2024,Image: 855604984, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia
Barbadian singer Rihanna performs during the halftime show of Super Bowl LVII between the Kansas City Chiefs and the Philadelphia Eagles at State Farm Stadium in Glendale, Arizona, on February 12, 2023.,Image: 755621065, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia
Barbadian singer/actress Rihanna attends the 95th Annual Academy Awards at the Dolby Theatre in Hollywood, California on March 12, 2023. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Hollywood, CA  - Rihanna Gives Birth To First Baby with A$AP Rocky. Rihanna and A$AP Rocky officially welcomed their first child together on May 13, multiple outlets have confirmed. The singer has reportedly given birth to a baby boy.

BACKGRID USA 19 MAY 2022,Image: 661747788, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Rihanna, Robyn Rihanna Fenty NH, Credit line: Profimedia
45
Fotogalerie

Každé tělo je krásné: Slavné a stylové matky, které v těhotenství ovládly červený koberec

Očekávání potomka by ženám nikdy nemělo bránit v plnění jejich snů, v pokračování rozběhnuté kariéry ani v jejich módních preferencích. Přinášíme vám výběr těch nejikoničtějších momentů z červeného koberce, kdy slavné těhotné ženy světu ukázaly, že každé tělo je krásné a je hodno i těch nejhonosnějších rób.

Vanessa Hudgens

Udílení Oscarů se v roce 2024 neslo nejen na vlně epické nadvlády snímku Oppenheimer. Na červeném koberci došlo také k ohlášení těhotenství bývalé hvězdy teenagerovského filmu High School Musical, Vanessy Hudgens, jež svého prvního potomka čeká s manželem Colem Tuckerem. Herečka se na červeném koberci nejprve objevila v custom made černých šatech se stojáčkem od Very Wang a následně na slavnou Vanity Fair afterparty dorazila v transparentní rozevláté róby od Alberty Ferretti.

TIP NA VIDEO: Stylista Míra Romaniv vysvětluje, jak se v posledních letech proměnila móda na Českých lvech.

Video placeholde

Vanessa Hudgens
Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 10 Mar 2024,Image: 856053687, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia
Vanessa Hudgens Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 10 Mar 2024,Image: 856053687, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Článek pokračuje v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 13

Rihanna

Jestli někdo v posledních letech kompletně změnil těhotenskou módu na červeném koberci, byla to Rihanna. Očekávání druhého potomka přitom loni ohlásila doslova velkolepým způsobem, a to, když během poločasu vystoupila na slavném Super Bowlu v rozepnuté rudé kombinéze, jež dala vyniknout jejímu břichu. Rihanna obecně v těhotenství sázela na odhalování – žádné skrývání pod tunou látky, čím odhalenější pupík, tím lepší.

Barbadian singer Rihanna performs during the halftime show of Super Bowl LVII between the Kansas City Chiefs and the Philadelphia Eagles at State Farm Stadium in Glendale, Arizona, on February 12, 2023.,Image: 755621065, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia
Barbadian singer Rihanna performs during the halftime show of Super Bowl LVII between the Kansas City Chiefs and the Philadelphia Eagles at State Farm Stadium in Glendale, Arizona, on February 12, 2023.,Image: 755621065, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Pokračování 3 / 13

Ewa Farna

Česko-polská zpěvačka oslavila v březnu 2022 narození již druhého potomka, kterého má se svým manželem a bývalým členem její kapely, Martinem Chobotem. Kromě toho ale také slaví 18 let na hudební scéně, a v roce 2021 a 2023 získala Českého slavíka v kategorii zpěvačka roku – během druhého vítězství se navíc stala takzvaným absolutním slavíkem. To, že je Ewa superžena, není žádnou novinkou. Její éterická bílá róba s peříčkovým lemováním, kterou vynesla v roce 2021 během svého druhého těhotenství na koncertnadace Polsat ve Varšavě, to ale jen potvrzuje.

Zpěvačka Ewa Farna v bílých šatech na koncertě nadace Polsat ve Varšavě v roce 2021.
Zpěvačka Ewa Farna v bílých šatech na koncertě nadace Polsat ve Varšavě v roce 2021. | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 4 / 13

Jennifer Lawrence

Pochmurné prosincové dny roku 2021 suverénně prozářila Jennifer Lawrence, která se na premiéře netflixovského filmu K zemi hleď! objevila ve třpytivé róbě Dior. A vypadala přenádherně nejen díky delikátní kápi, která dokonale doplnila tenké třásně šatů. Něco nám říká, že právě její bříško přidalo celému looku na skutečné ženskosti a puncu bohyně.

Herečka Jennifer Lawrence v róbě Dior na premiéře filmu Don't Look Up v roce 2021.
Herečka Jennifer Lawrence v róbě Dior na premiéře filmu Don't Look Up v roce 2021. | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 5 / 13

Beyoncé

Na předávání hudebních cen Grammy v roce 2017 se nejprve na pódiu objevila v honosné zlaté róbě od Petera Dundase a svým hudebním vystoupením se bezesporu zapsala do moderních dějin hudby. Poté převzala dvě sošky – za nejlepší videoklip a album – a převlékla se do rudých flitrovaných šatů (též od Dundase), které doplnila o diamantové šperky z dílny Lorraine Schwartz. V té době Beyoncé čekala dvojčata.

Beyoncé v šatech od Petera Dundase na předávání cen Grammy v roce 2017.
Beyoncé v šatech od Petera Dundase na předávání cen Grammy v roce 2017. | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 6 / 13

Angelina Jolie

O jeden z nejikoničtějších těhotenských momentů, kterých se kdy červený koberec dočkal, se rozhodně postarala Angelina Jolie v roce 2008. Herečka dorazila se svým tehdejším manželem Bradem Pittem na filmový festival v Cannes ve snové zelené róbě z dílny Max Azria Atelier. Empírový střih a drobné plisování se staly perfektním doplňkem, který je dodnes inspirací pro nejednu ženu, která nemá v plánu své tělo schovávat ani v pokročilém stadiu těhotenství.

Herečka Angelina Jolie v zelené róbě od Max Azria Atelier na Filmovém festivalu v Cannes 2008.
Herečka Angelina Jolie v zelené róbě od Max Azria Atelier na Filmovém festivalu v Cannes 2008. | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 7 / 13

Meryl Streep

Psal se rok 1983 a herečka Meryl Streep právě získala Oscara za svou roli v dramatu Sophiina volba. V té době právě očekávala příchod svého druhého potomka, dcery Mamie Gummer. Pro zaslouženou sošku došla v nádherném zlatě vyšívaném kaftanu od Christiana Leigha. Róba se posléze zařadila mezi vůbec nejklíčovější těhotenské modely, které se na červeném koberci kdy objevily.

Meryl Streep ve vyšívaném kaftanu Christian Leigh při přebírání Oscara v roce 1983.
Meryl Streep ve vyšívaném kaftanu Christian Leigh při přebírání Oscara v roce 1983. | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 8 / 13

Blake Lively

Elektrizující modrá, vlečka a sebevědomá silueta. Americká herečka Blake Lively svým lookem od Atelier Versace, který vynesla na Filmovém festivalu v Cannes v roce 2016, všem vyrazila dech a ukázala, že těhotenská postava rozhodně nemusí být veřejnosti skryta ve vrstvách látky a volných střizích. V té době Blake mimochodem čekala svou první dceru James Reynolds a poté ještě světu mnohokrát ukázala, jak se na červeném koberci dělá ta nejlepší těhotenská móda.

Herečka Blake Lively v róbě Atelier Versace na Filmovém festivalu v Cannes v roce 2016.
Herečka Blake Lively v róbě Atelier Versace na Filmovém festivalu v Cannes v roce 2016. | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 9 / 13

Keira Knightley

Britská herečka se stala královnou Oscarů 2015. Proč? Odpověď hledejte v její éterické pudrové róbě Valentino s květinovou výšivkou. Na romantičnosti celému looku výrazně přidala i nenápadná čelenka. Keira se tak během chvíle proměnila v jednu z nejkrásnějších maminek, které se kdy na červeném koberci objevily.

Herečka Keira Knightley v róbě Valentino Haute Couture na Oscarech v roce 2015.
Herečka Keira Knightley v róbě Valentino Haute Couture na Oscarech v roce 2015. | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 10 / 13

Kim Kardashian

Kim Kardashian je známá pro své výstřední looky. Její kontroverzní modely Balenciaga z posledních let ale nejsou nic proti modelu, který pro ni na Met Gala v roce 2013 připravil návrhář Riccardo Tisci. Z florální róby se stal okamžitý on-line meme, který bavil lidi po celém světě. A přestože šaty chvílemi skutečně někomu mohly připomínat potah na sedačku, mateřství Kim slušelo.

Kim Kardashian vynesla na Met Gala 2013 florální róbu z dílny Riccarda Tisciho.
Kim Kardashian vynesla na Met Gala 2013 florální róbu z dílny Riccarda Tisciho. | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 11 / 13

Cate Blanchett

Právě čekala svého třetího syna Ignatiuse Uptona, když zjistila, že je nominovaná na Oscara hned ve dvou kategoriích – nejlepší herečka v hlavní roli a nejlepší herečka ve vedlejší roli. Stalo se tak v roce 2008 a Cate Blanchett tehdy na tuto významnou událost vynesla temně fialovomodré šaty s výšivkou od návrháře Driese Van Notena. A jak již u této herečky bývá standardem, vypadala skvěle.

Herečka Cate Blanchett v šatech Dries Van Noten na udílení Oscarů v roce 2008.
Herečka Cate Blanchett v šatech Dries Van Noten na udílení Oscarů v roce 2008. | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 12 / 13

Ciara

Jestli je skutečně někdo královnou těhotenské slavnostní módy, je to šestatřicetiletá americká zpěvačka a trojnásobná maminka Ciara. A její stříbrná róba na jedno rameno z dílny Ralph & Russo, kterou oblékla na oscarovou Vanity Fair Party v roce 2020, je toho jasným důkazem. Ciara vám proto vzkazuje: Těhotenství vám rozhodně nemusí ubrat nic z vašeho sebevědomí a sexy se můžete cítit i v případě, kdy ve vás roste nový život.

Zpěvačka Ciara v šatech Ralph & Russo na oscarové Vanity Fair party v roce 2020.
Zpěvačka Ciara v šatech Ralph & Russo na oscarové Vanity Fair party v roce 2020. | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 13 / 13

Gwyneth Paltrow

Zlaté glóby, rok 2006. Gwyneth Paltrow tehdy čekala, zda promění nominaci za účinkování ve filmu Důkaz, a svět očarovala jednou z nejromantičtějších těhotenských rób historie. Krémová barva, balonové rukávky i krajkové vsadky těchto Balenciaga šatů si dodnes mnozí pamatují, jako kdyby to bylo včera. Jasný viktoriánský nádech se totiž dnes už na červeném koberci moc neobjevuje.

Herečka Gwyneth Paltrow v krajkové róbě Balenciaga na předávání Zlatých globů v roce 2006.
Herečka Gwyneth Paltrow v krajkové róbě Balenciaga na předávání Zlatých globů v roce 2006. | Zdroj: Profimedia.cz

Na 45 nejkrásnějších těhotenských modelů z červeného koberce se podívejte do galerie v úvodu článku.