.

. Zdroj: Answear.cz

Sháníte nové boty na léto? Objevte největší trendy od Calvin Klein, Guess Jeans a Tommy Hilfiger

Stylové baleríny, barevné tenisky, sandály v retro stylu nebo snad pohodlné pantofle? Podívejte se na módní dámské boty na jaro a léto 2020, které stojí za to si pro letošní sezónu pořídit. Na výběr máte celou řadu typů obuvi.

Dámská obuv – léto 2020 - přehled nejnovějších módních trendů

Na jarních a letních přehlídkových molech představili designéři působivou škálu různých stylů obuvi. Většina letních modelů obuvi přitahuje zaslouženou pozornost, vyznačuje se neobvyklou barvou, zajímavým tvarem, detaily, které si zaslouží pochvalu nejnáročnějších módních editorů. Stačí zmínit módní boty Calvin Klein, sandály Guess Jeans a další značky. Velkým hitem jsou boty s květinovými motivy.

Sandálky s pásky

Jedním z nejmódnějších modelů obuvi pro sezónu léto 2020 jsou sandálky s tenkými pásky, které známe již z minulého roku. Tento retro design se objevil na nejdůležitějších módních přehlídkách, navíc ve všech barvách duhy - modrá, zelená, šedá, béžová, růžová, černá. Tyto sandálky najdete například v nabídce Guess Jeans. Ukažte své štíhlé nohy a noste je s krátkými šortkami nebo sukní.

Barevné sneakersy

Šílenství pro robustní sneakers tenisky stále pokračuje. Čím bizarnější a barevnější, tím lépe. Nechte se inspirovat kolekcemi od Tommy Hilfiger i Guess Jeans a vyberte si solidní podrážky, honosné barvy, futuristické akcenty, kontrastní tkaničky. Na jaře můžete nosit sportovní obuv ve stylu 90. let a k nim kraťasy a tričko. Tyto módní boty jsou ideální nejen pro hudební festivaly, ale i do práce. K jednoduchým bílým teniskám typu sneakers se skvěle hodí džíny s rovným střihem s mírně rozšířenými nohavicemi.

Stylové baleríny

Baleríny byly poprvé uvedeny na trh v 50. letech minulého století módními ikonami, jako jsou Audrey Hepburn a Brigitte Bardot a jsou nejstylovější alternativou k vysokým podpatkům. Pokud si chcete odpočinout na nohou a zároveň vypadat elegantně, vyberte si letos v létě modely zdobené flitry, řetízky nebo svázané kolem kotníku. Ale nebojte se, Calvin Klein má také baleríny, které budete milovat. Pořiďte si jednoduché, černé bez ozdob. Hodí se k večerním šatům i jednoduchým letním kalhotám na procházku po městě. Baleríny jsou obuv, se kterou nikdy nešlápnete vedle.

Jednoduché espadrilky

Jaké by to bylo léto, kdyby sezóně nekralovaly espadrilky. Jako inspiraci si můžete vybrat espadrilky Tommy Hilfiger, které vynikají jednoduchým designem, ale maximálním pohodlím. Tyto boty zkombinujte s bílou košilí a modrýma kalhotama. Hodí se také k černým maxi šatům, které máte až na zem. Skvělou volbou je krátký letní overal a k němu některý z letních modelů espadrilek.

Pohodlné žabky i sandály

Módní boty pro léto 2020 připomínají svým designem ortopedické nebo trekingové boty. Žabky mají silné podrážky a pohodlné popruhy. I když jsou zakončeny knoflíky nebo barevným saténem, ​​mají sportovní charakter, což neznamená, že se hodí pouze pro neformální vzhled. Můžete snadno nosit tyto sandály sportovnějšího typu a k nim maxi šaty.