Video placeholde

Plavky jako součást outfitu: 3 tipy, jak je nosit k bazénu i na letní večírek!

Perfektně padnoucí plavky mohou být s přehledem součástí běžného outfitu. Jednodílné nahradí rafinované body, bikiny zase vypadají skvěle, když vykukují zpod košile nebo halenky.

Chcete si udělat procházku městem a pak vyrazit na koupaliště? Nebo se chystáte rovnou z pláže do přilehlého baru? A nebo jste si prostě nové plavky tak oblíbila, že byste v nich chtěla trávit více času? Naučte se je nosit jako součást běžného outfitu. Rozhodně to není nic nevhodného ani šokujícího. Většina jednodílných plavek totiž poslouží jako body, a můžete je tak snadno obléknout k plátěným i denimovým kraťasům i všem typům sukní.

Součástí oufitu mohou být i bikiny, tedy hlavně vršky. Pokud si troufnete odhalit kousek bříška, oblékněte bikinový vršek (ne klasické trojúhelníčky) místo crop topu k džínám nebo sukni s vysokým pasem. Ideální jsou k tomu vršky, které mají střih sportovní podprsenky.

Ale i oblíbené trojúhelníkové nebo takzvané bandeau (bez ramínek) vršky můžete provětrat i do města nebo na zahradní párty. Oblékněte je místo podprsenky a nechte vykukovat pod průsvitnou halenkou nebo otevřenou košilí, kterou můžete dole ledabyle zavázat na uzlík.

Tipy, jak zakomponovat plavky do outfitu, najdete ve videu:

Video placeholde