Tory Burch - backstage

Tory Burch - backstage Zdroj: profimedia.cz

Náušnice 2020: Letošní rok ovládnou perly a velké kruhy!

Letošní rok vrátí do hry spoustu trendů, které jsou notoricky známé z dřívější doby. A jak to bude v případě náušnic? Ovládnou je také 70. léta?

Masivní kruhy

Zatímco v loňském roce všichni nosili minimalistické kroužky, letos budou jedním z největších hitů nápadné a hodně velké (ideálně zlaté) kruhy. Objevily se například na přehlídce Carolina Herrea, Balenciaga nebo Proenza Schouler. Na celodenní nošení to není, ale spolehlivě dotáhnou k dokonalosti každý váš večírkový outfit.

Proenza Schouler, Spring/Summer 2020
Proenza Schouler, Spring/Summer 2020 | Zdroj: profimedia.cz

Barevné kamínky

Jaro přináší novou energii, a proto právě v tomto období budou populární pestrobarevné náušnice, ideálně poskládané z drobných kamínků nebo korálků. Při vybírání náušnic pamatujte, že čím větší a nápadnější, tím lepší! Inspirujte se třeba přehlídkou Ully Johnson.

Ulla Johnson, Spring/Summer 2020
Ulla Johnson, Spring/Summer 2020 | Zdroj: profimedia.cz

Perly & perličky

Perlové náušnice jsou ve světě šperků něco jako kožený křivák v módních trendech. Všichni je mají rádi, jsou univerzální, nikdy nevyjdou z módy a stále mají co nového nabídnout. Letošní perlové náušnice vás opravdu překvapí svými neotřelými tvary. Ty z přehlídkových mol vypadají téměř jako sochařské dílo.

Tory Burch, Spring/Summer 2020
Tory Burch, Spring/Summer 2020 | Zdroj: profimedia.cz

Jedna náušnice

Asymetrické náušnice byly v kurzu několik sezón za sebou, ale i tento trend se dá stále ještě posouvat dál. Na přehlídkách Valentino nebo třeba Marni nosily některé modelky jen jednu, ale zato velmi výraznou, náušnici. Troufnete si také?

Valentino, Spring/Summer 2020
Valentino, Spring/Summer 2020 | Zdroj: profimedia.cz