...

... Zdroj: iStock.com

Na český trh míří Zalando, největší evropský módní e-shop

Milovnicím online nákupů přibude další pokušení. A ne zrovna malé. Na český trh totiž v létě míří Zalando, největší německý a i evropský e-shop s módou. Na co se můžeme těšit?

Téměř dva tisíce značek, na čtvrt milionu produktů, přičemž každý týden přibude zhruba devět tisíc nových. To je Zalando v číslech, která nás jako zákaznice zajímají. Zalando, které již působí v řadě zemí západní Evropy, letos vstoupilo do Polska a v létě expanduje k nám, takže se počet zemí rozšíří na sedmnáct.

Pro nás to znamená prověřenou značku a hlavně ohromnou porci nových a zajímavých značek, které jsme dosud objednávali třeba z Asosu, jen teď bude jednodušší je objednávat a případně i vracet. Zalando navíc kromě dámské a pánské sekce, doplňků a beauty nabízí i oblečení a doplňky pro děti, což třeba na zmíněném Asosu chybí.

O jaké značky půjde? Osobně se v redakci nejvíc těšíme na britské brandy Whistles, Warehouse nebo Little Mistress, skandinávské Weekday, Just Female, Y.A.S nebo Stine Goya, italské tenisky Superga, kabelky americké návrhářky Rebeccy Minkoff nebo pruhované plavky od Solid & Striped. Celý seznam značek najdete zde.