.

. Zdroj: Gianni di Leo

Móda dává každé ženě neomezené možnosti vyjádřit sebe sama

Gianni je venezuelská módní návrhářka a stylistka, která studovala módní návrhářství  na Instituto De Diseňo Centro Grafico De Technologia v Maracay. „Od chvíle, kdy  jsem začala studovat se projevila moje vášeň pro návrhářství. Móda mě úplně  pohltila. Vždy jsem chtěla být mezi nejlepšími a dávala jsem studiu a tvorbě to nejlepší, co ve mně bylo,“ říká Gianni Di Leo, která od roku 2015 žije se svým  manželem a synem v Praze. 

Gianni měla k módě pozitivní vztah již od dětství, kdy byla vyhledávanou „módní stylistkou“ celé rodiny. „Od malička jsem měla potřebu na svém oblečení něco vylepšovat a oblékat se jinak než ostatní. Samozřejmě, že ne vždy byly moje nápady zcela použitelné, ale většinou byly sestřenice a tety s mým výběrem spokojené. A to mě dělalo šťastnou,“ říká se smíchem Gianni, která obdivuje styl Coco Chanel a její schopnost vyjádřit ženskost a eleganci v každém modelu. Od roku 2018 má Gianni svůj vlastní módní ateliér na Malé Straně, kde klientkám nabízí exkluzivní výběr ze své tvorby, ale také celkové poradenství v oblasti stylingu.

Gianni di Leo
Gianni di Leo | Zdroj: Gianni di Leo

Gianni di Leo
Gianni di Leo | Zdroj: Gianni di Leo

Pro Gianni je důležité, aby z jejích modelů vyzařovala sofistikovaná ženskost a elegance. Ráda obléká ženy, ze kterých vyzařuje inteligence a charisma. Ženy, které se umí obléknout správně v souladu se svou postavou a zdůraznit své přednosti. Mezi českými ženami se jí líbí například styl Daniely Peštové nebo Terezy Maxové. Jako pro většinu žen z Jižní Ameriky, je pro Gianni samozřejmé být vždy upravená, sladěná a dbát na výběr oblečení a doplňků. „České ženy se oblékají stylově, elegantně a jednoduše. Ve Venezuele vidím větší podíl ženskosti, svůdnosti a barev. Pro mě je to právě kombinace těchto dvou stylů, která tvoří ideál. To je přesně to, co bych chtěla, aby vyjadřovala značka Gianni Di Leo.“

Gianni di Leo
Gianni di Leo | Zdroj: Gianni di Leo

Gianni di Leo
Gianni di Leo | Zdroj: Gianni di Leo

Nová kolekce inspirována jemnou krásou archandělů

Nová kolekce Jaro – léto 2021 byla inspirována jemnou krásou archandělů, kterou vyjadřuje prostřednictvím linií, střihů a detailů. Kolekce je určená pro ženy, které chtějí zazářit ve společnosti v unikátních luxusních šatech, provedených v jednom jedinečném modelu. „Cítila jsem, že je na čase posunout se o krok dál, že můžeme vytvořit něco opravdu unikátního. Tentokrát jsem se nechala inspirovat jemností, krásou a elegancí archandělů a snažila se tyto atributy přenést do každého modelu. Kolekce je tvořená sedmi originálními kusy, které každý reprezentují jednoho archanděla,“ říká Gianni. Kolekci charakterizuje vzdušné hedvábí, vyšívaná krajka, výšivky provedené z barevných kamenů, které byly vyrobeny speciálně pro tuto kolekci, objem zajištěný volány, svůdné a jemné průhlednosti. Každé šaty mají svojí dominantní barvu, která je dána barvou reprezentující daného archanděla.

Gianni di Leo
Gianni di Leo | Zdroj: Gianni di Leo

Gianni di Leo
Gianni di Leo | Zdroj: Gianni di Leo

Kromě této exkluzivní řady, která je určená pro společenské příležitosti a která spadá do kategorie haute couture, tvoří Gianni také další řady, a to Sporty-chic a Ready to Wear. Obě řady nesou jasný rukopis Gianni, který spojuje sofistikovanou eleganci a klasické střihy s výraznými originálními prvky. Ty jsou ale na rozdíl od modelů haute couture určeny pro každodenní nošení pro všechny ženy, které chtějí vyzdvihnout svoji krásu a originalitu. Kromě toho navrhuje plavky, šperky a doplňky. Nová kolekce šperků vychází z loga Gianni Di Leo v různých variantách a barvách. Je navržena tak, aby se dala použít pro nejrůznější příležitosti.