Vévodkyně Kate a vévodkyně Meghan v Sandringhamu

Vévodkyně Kate a vévodkyně Meghan v Sandringhamu Zdroj: Profimedia.cz

Mění styl? Outfity, kterými v poslední době překvapila vévodkyně Kate

Vévodkyně Kate má svůj status světové módní ikony jistý i díky tomu, že už víme, co od ní můžeme očekávat (sází spíše na klasické a nadčasové kousky než aktuální trendy). Poté, co přivedla na svět prince Louise a vrátila se do veřejného života, však několikrát svojí volbou překvapila. 

Není jednoduché být pod drobnohledem jako vévodkyně, a ještě nadto coby švagrová jiné vévodkyně, která vám svou oblíbeností pomalu, ale jistě šlape na paty. Zatímco Kate je považována za tu „klasickou“, Meghan se nebojí vynést i velmi současné kousky, jak předvedla i při návštěvě vánoční mše v Sandringhamu. Kate sice zazářila díky malinovému kabátku Catherine Walker, nicméně Meghan, byť celá v černém, opět předvedla svou vlastní a mnohem modernější vizi, jak by se mohla oblékat vévodkyně – třeba do kašmírového oversize kabátu od Victorie Beckham a k tomu vzít stylovou kabelku téže značky.

Člověk by se nedivil, kdyby vévodkyni Kate začalo vrtat hlavou, jestli by přece jen aspoň občas neměla jít víc s dobou. Minimálně následující outfity dokazují, že se v jejím královském šatníku možná schyluje ke změnám...

Široké kalhoty

Jestli něco není pro Kate typické, tak jsou to kalhoty a navíc široké. Přesto je Kate oblékla na návštěvu britské vojenské základny na Kypru a prý se divil i princ William. K nim svůj oblíbený khaki blazer značky Smith a překvapivě také pásek se zlatou sponou s embosovaným vzorem krokodýlí kůže, která je teď velkým hitem!

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 2 / 4

Tartanová sukně

Tartanovou sukni Emilia Wickstead oblékla vévodkyně Kate na večírek v Buckinghamském paláci a my si troufáme tvrdit, že se zrodil nový "must-have" vánoční outfit. Na Kate opět nezvykle aktuální a současně ležérní styl. Tleskáme!

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 3 / 4

Mašle ve vlasech

Vínový kostýmek značky Paule Ka předvedla Kate už potřetí, a tak bylo třeba dodat mu současný šmrnc. A ten předvádí vévodkyně i díky svým ozdobám do vlasů. Nejenže je jednou z prvních, která příležitostně vrací do hry trend klasických čelenek, ale rovněž podlehla sametovým mašlím. Její nad týl posazený culík také působí nezvykle ležérně.

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate | Zdroj: Profimedia.cz

Pokračování 4 / 4

Trendy šaty

Šaty, které Kate oblékla na rodinné fotografování u příležitosti Charlesových sedmdesátin, možná působí docela konzervativně, v případě vévodkyně jde ale o zajímavou volbu. Model z kolekce návrhářky Alessandry Rich totiž už před Kate oblékly jiné známé ženy, a dokonce se objevily i na královské svatbě Harryho a Meghan!

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate | Zdroj: Profimedia.cz