faithfullthebrand.com

faithfullthebrand.com Zdroj: archiv firem

Letní trendy, které rozhodně stojí za to si pořídit!

Neustále na nás vyskakují nové a nové trendy. Ale ne všechny z nich stojí za pořízení. Některé totiž budou v kurzu jen krátce, další zase neunosíte. Vybrali jsme letní hity, které za to rozhodně stojí!

Top s čtvercovým výstřihem

Žádné "véčko" ani kulatý tvar, letošní léto ovládnou čtvercové výstřihy jak na topech, tak na šatech. Střih z 90. let vám opticky zúží ramena a je mnohem víc sexy než prvoplánové hluboké výstřihy.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Spirit animal lion, loves a bit of gold. ✨ Anzeige/Ad @apmmonaco #apmmonaco #apmmonacopartner

Příspěvek sdílený Leonie Hanne (@leoniehanne),Dub 3, 2019 v 11:47 PDT

Článek pokračuje na další stránce >>

Pokračování 2 / 6

Květinové maxi šaty

Vzdušné šaty sahající až na zem a navíc s květinovým potiskem, tak přesně takové se vám letos (ani za rok) v šatníku rozhodně neztratí. Čím pestrobarevnější budou, tím lépe! Obléknout je můžete na venkovní svatbu, zahradní večírek, ale i v běžný den. A až léto skončí, naučte se je nosit přes džíny a se svetrem, ať si šatovou sezónu co nejvíce prodloužíte.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Manifesting spring in my @carolinaherrera look yesterday. It never ceases to amaze me how much an outfit can do for your mood ☀️

Příspěvek sdílený Babba C Rivera (@babba),Úno 12, 2019 v 5:55 PST

Pokračování 3 / 6

Top nebo šaty s nadýchanými rukávy

Nabírané rukávy jsou jedním z nejvýraznějších módních prvků poslední doby. Můžete vsadit na třpytivé šaty nebo halenky s nápadnými balónovými rukávy ve stylu Dynastie nebo na romantické květinové či pastelové kousky s lehce nabíranými rukávy, které nejsou tak výstřední.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Details🐚 #ootd 📷 @matt_coop

Příspěvek sdílený R O C K Y (@rocky_barnes),Dub 24, 2019 v 12:48 PDT

Pokračování 4 / 6

Proutěné kabelky

Ratanové nebo slaměné kabelky, které se nosily už loni, se přenesly i do letošní sezóny a jsou ještě mnohem populárnější. Přírodní barva i textura se skvěle hodí k bílým outfitům, takže třeba v kombinaci s bílými rozevlátými šaty a minimalistickými sandálky jsou naprosto perfektní.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Details💗 #rockytakestulum #ootd 📷 @matt_coop

Příspěvek sdílený R O C K Y (@rocky_barnes),Led 28, 2019 v 2:51 PST

Pokračování 5 / 6

Sandálky s ultra tenkými pásky

Kdybyste si měla letos pořídit jen jedny jediné boty, rozhodně by to měly být minimalistické jednobarevné sandálky s tenkými pásky a klidně i zavazováním kolem kotníku. Nejlepší volbou jsou rozhodně černé, bílé nebo vínové, které můžete nosit úplně ke každému letnímu outfitu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Summer calling

Příspěvek sdílený Débora Rosa (@deborabrosa),Dub 12, 2019 v 11:19 PDT

Pokračování 6 / 6

Mašle do vlasů

Letošní jaro i léto jsou ve znamení vlasových ozdob, které jsou v kurzu více než kdy dříve. Tou nejlepší volbou jsou rozhodně gumičky s mašlemi, které pasují i ten nejobyčejnější culík na stylový účes.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

🖤 @chanelofficial @karllagerfeld

Příspěvek sdílený Débora Rosa (@deborabrosa),Úno 20, 2019 v 7:16 PST