Sienna Miller

Sienna Miller Zdroj: profimedia.cz

Emily Ratajkowski
Reese Witherspoon
Kostkované šaty se žabkováním, HM, 949 Kč
Červené mini šaty s drobnými kvítky, Missguided, prodává: zalando.cz, 760 Kč
Pruhované šaty z bavlny, Marks Spencer, 1599 Kč
13
Fotogalerie

Letní inspirace: Šaty podle slavných žen. Kupte si podobné!

Šatů není nikdy dost! A na nákup nových letních kousků ještě rozhodně není pozdě. Inspiraci můžete najít třeba u některých slavných krásek, které na vzdušné letní šaty nedají dopustit!

Košilové šaty jako Irina Shayk

Košilové šaty, to je taková věčná láska! Pokud ráda nosíte šaty, máte jich určitě už pár ve skříni. Ale nechybí vám náhodou ještě ty s knoflíky a páskem? Takové košilové šaty vám totiž dokonale vytvarují pas a ještě kopírují aktuální trendy. Skvělé na nich je, jak jsou díky knoflíkům variabilní. Podle toho, jak moc je zapnete, můžete být slušňačka, nebo také provokatérka. Hodí se na pracovní schůzku, na dovolenou i do baru. A když si je navíc pořídíte s potiskem nesmrtelným proužků, stane se z nich nejoblíbenější kousek vašeho šatníku. Věřte nám!

...
... | Zdroj: profimedia.cz, archiv firem

Květované maxi šaty jako Kylie Minogue

Dlouhé vzdušné šaty jsou symbolem léta stejně jako květinový potisk, který je letos oblíbenější než kdy dříve. A kdybyste chtěla následovat trendy stejně jako zpěvačka Kylie Minogue, pořiďte si nové maxi šaty v oranžové barvě. Barvy citrusů jsou totiž aktuálně hodně cool!

...
... | Zdroj: profimedia.cz, archiv firem

Šaty s vichy kostkou a žabkováním jako Sienna Miller

Kostkovaný vzor je právě teď na módním vrcholu!Všem kostkám kraluje jemná a drobná kostička, které se říká vichy nebo gingham. Tento venkovský potisk, který vypadá jako ubrusy v malých italských restauracích, všechny doslova pobláznil. Herečka Sienna Miller si oblíbila šaty, na kterých se spojují hned dva výrazné trendy aktuální sezóny. Jedním z nich je právě vichy kostička a druhým žabičkování, které se nosilo zhruba před dvaceti lety.

...
... | Zdroj: profimedia.cz, archiv firem

Pruhované šaty áčkového střihu jako Reese Witherspoon

Královna šatů, Reese Witherspoon, má doma pořádnou sbírku a dokonce i vlastní značku! Pokud se vám líbí její elegantní, ale přesto hravý a dívčí styl, určitě vám padnou do oka i pruhované šaty áčkového střihu, které si oblékla na procházku městem. Kombinujte je s džínovou bundou stejně jako ona a podle nálady střídejte boty. Hodí se k nim lodičky, ploché sandálky, pantoflíčky a dokonce i tenisky!

...
... | Zdroj: profimedia.cz, archiv firem

Červené mini s drobnými kvítky jako Emily Ratajkowski

Květinový vzor je věčný, ale letos mu vévodí drobné kvítky. Nejoblíbenější barevnou kombinací jsou bílé kvítky na zeleném, modrém nebo červeném podkladu. Pokud tento vintage vzor ještě nemáte ve svém šatníku, je na čase to napravit!

...
... | Zdroj: profimedia.cz, archiv firem

Šaty s odhalenými rameny a výšivkou jako Sofía Vergara

Přestože nás módní vize strašily, že odhalená ramena budou letos v létě out, rozhodně to tak není. Naštěstí! Jsou totiž lehce provokativní, ale zároveň velmi lichotivé a ženské! Od roku 2016 jsou odhalená ramena, ať už na šatech, topech nebo plavkách, významných prvkem v našich šatnících. A i když se letos na úkor výraznějších a novějších trendů posunuly tak trochu na druhou kolej, rozhodně to neznamená, že nejsou v kurzu!

...
... | Zdroj: profimedia.cz, archiv firem