.

. Zdroj: UTOPY production s.r.o.

Jaké jsou nejlepší legíny na cvičení?

Potřebujete se dostat do formy, ale nevíte, jaký outfit si zvolit na cvičení? Pro každý sport se hodí něco jiného, prakticky nikdy nesáhnete vedle s legínami. Ovšem i jejich výběr je velká věda.

Nejlepší legíny na cvičení

Samozřejmě, že sporty jako plavání apod. můžeme vynechat. Na běh, do posilovny i na jógu jsou legíny vhodné vždy. Jsou totiž něco jako druhá kůže. Neměly by nikde plandat, nebo naopak škrtit, ani se zařezávat. Požadavků na kvalitní legíny je mnoho, záleží na sportu, který děláte. Pokud cvičíte jógu, můžete mít příjemné, z biobavlny, která hladí pokožku. Na běh se hodí elastické a funkční, které sají pot. Nejlepší legíny znamenají pro každého něco jiného. Kdo má třeba pár kilo navíc, budou se mu hodit legíny s vysokým pasem. Nejen, že nebudou klouzat dolů, ale vytvarují vám i figuru, než se k ní sami procvičíte.

Legíny pro každý sport

Na cvičení samozřejmě chceme každá nějak vypadat. Proto si ženy vybírají i dle barev a vzorů. Legíny na cvičení vypadají pěkně v klasickém sportovním designu, což jsou jednobarevné variace například s postranními pruhy. Oblíbené jsou ovšem i mystické motivy. Ty jsou vhodné například na jógu, připomínají jisté propojení s duchovnem, které je s tímto cvičením provázané. Legíny mohou mít i různé střihy. Právě variace na jógu bývají prodloužené a mají jakousi „podpatěnku“, nemusíte si tak brát ponožky na cvičení. Klasický střih legín je ke kotníkům. Pro parné dny se na běh hodí tříčtvrteční variace či střihy pod kolena. Možností máte spoustu, ve fitku nebo i venku uděláte velkou parádu a rozhodně nezáleží na tom, jestli máte vysportovanou postavu, či zatím nikoli. Legíny jsou navíc velmi skladné, takže se do fitka nemusíte tahat s obrovskou taškou na cvičení. Velký výběr legín najdete v obchodě UTOPY wear, kde nabízejí velké množství střihů, designů a variací.