Video placeholde

Jak nosit košili? Tři originální způsoby, které vás neomrzí!

Bílá košile je základ šatníku, ale mnohdy může působit fádně. Máme pro vás tři způsoby, jak ji kombinovat, které vás nikdy neomrzí a vnesou do vašeho oblékání svěží vítr. 

Základem je, aby vám bílá košile dokonale padla, pak už s ní můžete vymýšlet různé kreace. Přestože je považovaná za elegantní kousek, skvěle si rozumí s džínami, a to i s těmi, které mají k eleganci hodně daleko. Bílá košile a roztrhané boyfriend džíny jsou perfektní duo. Pokud chcete svůj outfit ladit spíše do zmiňované elegance, přidejte padnoucí černé sako, lodičky a kabelku do ruky. Džíny takový outfit osvěží, ale stále budete za dámu.

Mixování různých stylů je populární, a tak se toho nebojte ani v případě, že k bílé košili obléknete sukni. Obujte boty na podpatku, velkou kabelku vyměňte za psaníčko a celému modelu dodejte mladistvost a rockový nádech koženým křivákem.

Nebojte se bílou košili zakomponovat i do ležérního outfitu. Oblékněte pod ni rolák, vsaďte na pohodlné plátěné kalhoty, vycházkové chelsea boots a praktický, ale stylový batoh.

Jak košili kombinovat, uvidíte ve videu:

Video placeholde