.

. Zdroj: Instagram @pandorasykes

Jak je změnila nová role? Tři módní ikony, které se staly matkou

Jak se změní život ženy, když se stane mámou? Leckterá z nás už odpověď na tuto otázku zná. Hodně a v lecčems nenávratně. Počínaje tím, kolik má člověk pro sebe času, a konče třeba tím, že najednou neví, co nosit. Jak se s novou situací vypořádávají ty, které sledujeme a obdivujeme na Instagramu pro jejich dokonalý a inspirující styl? Podívali jsme se na tři módní ikony, které shodou okolností porodily letos v březnu. Která se snaží držet svých předchozích (nad)standardů a která se nebojí přiznat skutečnou tvář mateřství?

Pandora Sykes (31)

Instagram:@pandorasykes

Cool Londýňanka, kterou byste díky platinové blond kštici zařadili spíše do skandinávské party módních ikon, zároveň ale na mnoha fotografiích připomíná herečku Margot Robbie. Pandora nechybí nikde, kde se děje něco s módou, a všechny současné trendy nosila s přehledem už před dvěma lety (ano, i duhově pruhované šaty nebo proutěný košíček místo kabelky). Teď je čerstvou mámou tříměsíční dcery Zadie a podle svých slov je ráda za každý den, kdy nemusí nosit těhotenské břicho. Své pocity rozebírala i v článku na Manrepeller.com, kde si vyměňovala korespondenci se svou kamarádkou Leandrou Medine, o které píšeme níže.

🥜

Příspěvek sdílený P A N D O R A S Y K E S (@pandorasykes),Bře 11, 2018 v 11:58 PDT

První oficiální outfit po porodu:

Srsly cheap date these days 🤪

Příspěvek sdílený P A N D O R A S Y K E S (@pandorasykes),Bře 16, 2018 v 10:41 PDT

Pár žen mi napsalo, že mají z mých fotografií pocit, že být mámou je hračka. Popravdě jsem s tím vnitřně bojovala, vím, že ukazuju poněkud zaobalený pohled na plusy a minusy mateřství. Ale nakonec jsem se rozhodla, že se o své intimní detaily z porodu nebo prvních dnů po něm dělit nebudu. Raději budu šířit pozitivní pohled.

Chiara Ferragni (31)

Instagram:@chiaraferragni

O ní: Chiara Ferragni, Italka, která si před devíti lety založila blog The Blonde Salad a od té doby její hvězda nezadržitelně stoupala až k milionovému byznysu, vlastní značce a statusu světové celebrity. Seznam spoluprací s módními značkami by byl hodně dlouhý, každopádně v poslední době například účinkovala v televizní reklamě na značku Intimissimi, která běžela i u nás. Loni se Chiara zasnoubila za italského zpěváka Fedeze a ještě než vůbec stihli pomýšlet na svatbu, přišla do jiného stavu (svatba tak bude příští měsíc). Syna jménem Leoncino Mio okamžitě zahrnula nejen mateřskou láskou, ale také stejně okázalým luxusem, v jakém si libuje ona sama.

Best thing I’ve ever created #LeoncinoMio

Příspěvek sdílený Chiara Ferragni (@chiaraferragni),Bře 27, 2018 v 1:59 PDT

První oficiální outfit po porodu:

10 days postpartum 💪🏻

Příspěvek sdílený Chiara Ferragni (@chiaraferragni),Bře 30, 2018 v 9:50 PDT

Leandra Medine (29)

Instagram:@leandramcohen

O ní: Leandra Medine (po svatbě Leandra Cohen) je svérázná a vtipná autorka magazínu Manrepeller, kde najdete řadu (nejen jejích) upřímných a autentických postřehů ze světa módy a krásy. Leandra je sympatická tím, že se nesnaží schovávat za instagramový filtr, klidně zveřejní selfie bez make-upu (protože vůbec nejde o její opuchlou tvář, ale o ty náušnice, které vám ukazuje) nebo svá otlačená chodidla (s komentářem, že zjevně nosí stejnou velikost jako její dcery). Mimochodem, cesta Leandry za mateřstvím nebyla snadná, provázely ji potraty a dlouhá čekání na další pozitivní test. Nakonec se zadařilo a dnes má dvojčata Madeline a Lauru, jejichž vykulené nebo zamračené tvářičky připojuje ke svým outfitům (klikněte u následující fotky na šipku vpravo, stojí to za to).

With the arrival of this @rosie_assoulin dress from resort I just feel so strongly that if spring doesn’t arrive soon...(see next photo)...WE ARE COMING FOR YOU

Příspěvek sdílený Leandra (Medine) Cohen (@leandramcohen),Dub 17, 2018 v 5:33 PDT

První oficiální outfit po porodu:

Very much not going anywhere but I FORGOT WHAT WEARING REAL CLOTHES FEELS LIKE. So kül

Příspěvek sdílený Leandra (Medine) Cohen (@leandramcohen),Bře 10, 2018 v 8:49 PST

Nejzajímavější věc, kterou jsem si na mateřské uvědomila, je, že jsem si myslela, že ráda chodím do společnosti kvůli lidem. Kdepak, zpravidla mě bavila jen ta část, kdy se doma chystám a oblékám... Teď, když se v outfitu vyfotím na Instagram, mám pocit, že už ho vlastně každý viděl, a tak už nikdy nemusím nikam chodit.