Colmar

Colmar Zdroj: Colmar

Colmar
Colmar
Colmar JKT - cena 19 900 Kč
Colmar Olimpia – cena 20380 Kč
Colmar Fancy Quilted Jacketz řady Space Race - cena 22 800Kč
12
Fotogalerie

COLMAR: Sníh jako životní styl

Alpské lyžování a Freeskiing se stávají dvěma tvářemi téže mince pro ty, kteří se nemohou nabažit pohybu na sněhu.

Italská prémiová značka sportovního oblečení COLMAR přichází s funkčními a zároveň stylovými modely, v nichž se své zimní vášni můžou lyžaři plně oddávat celý den. Základními pilíři, o které se opírá, jsou výzkum technologií a italský smysl pro detail a design. Nezanedbává ani ekologický aspekt. Příznivce sportovního oblečení COLMAR potěší nabídka propracovaných funkčních detailů i technologických inovací, které se vzájemně kombinují. Za každým kouskem stojí design, příběh a technologický výzkum. Mix tradice italského designu a mezinárodních vlivů udávají tón letošní zimní kolekci.

COLMAR již tradičně klade velký důraz na technologický výzkum aplikovaný na každý jednotlivý kus. Kolekce využívá Teflon Eco - Elite textilii s revoluční voděodolnou úpravou nové generace. Ta tvoří horní vrstvu a pochází z obnovitelných zdrojů. Zároveň ale neobsahuje fluorovodík, proto je vysoce ekologicky kompatibilní. Díky této inovativní povrchové úpravě vydrží funkční až 30 praní a po tu dobu zůstanete v suchu.

COLMAR je také známý svou až fanatickou pozorností, kterou věnuje i těm nejmenším detailům, díky nimž je každý model jedinečný. Vychytávky jako je ochrana ramen při přenášení lyží, kapuci, kterou lze otevřít pro lepší manipulaci s přilbou, otvory pro palce na rukávech, odnímatelný límec pro oprání, jsou jen lehký výčet. Každý kousek má také tolik praktických kapes a kapsiček na nezbytnosti, že batoh můžete nechat doma.

ALPSKÉ LYŽOVÁNÍ

Aktuální kolekce je přísně zaměřena na krejčovinu, kterou využívá v prospěch jezdce, tak aby na svahu mohli podávat ty nejlepší výkony. Barevná paleta kombinuje chladné odstíny a základní barvy s jasnými barvami fialové a tyrkysové.

VÁŠEŇ ZVANÁ FREERIDE

Jestli jsou po vás vyznačené trasy příliš fádní, řada pro freestyle je pro vás jako dělaná: komfortní, pohodlná a ležérní. Světle šedá a šedá je dráždivě kombinovaná se zářivými barvami. Dámská kolekce v kombinacích fuchsiové, červené a dvou pastelových barvách: ledově růžové a pastelově modré.

Outdoorové kousky pro kompletní výbavy na sníh

Lyžování po upravených sjezdovkách nebo divočejším terénem, vždy oceníte rozšířenou nabídku multifunkčních kousků, které lze nosit při všech sportovních příležitostech. Současná kolekce nabízí modely, které se dají mezi sebou volně kombinovat a perfektně pod ně pasují vnitřní chrániče např. páteře. Obě řady mají výplň Primaloft Gold Insulation 1001, která je vysoce prodyšná, voděodolná, lehká, udrží v teple a v suchu a velmi skladná. Díky ní máte zajištěné právě ono maximální pohodlí při vašem oblíbeném stylu jízdy.

Colmar
Colmar | Zdroj: Colmar