Sienna Miller

Sienna Miller Zdroj: Profimedia.cz

Co si sbalit na víkend? 4 dokonale jednoduché outfity podle Sienny Miller

Čtyři svetry stačí, drahoušku, chtělo by se říct při pohledu na poslední outfity herečky Sienny Miller, v nichž se prezentovala na festivalu Sundance. Inspirujte se!

Herečka Sienna Miller byla před patnácti lety módní ikonou stylu zvaného boho chic. V té době chodila s Judem Lawem, veřejně čelila jeho nevěře s chůvou, sama zlomila pár srdcí a paparazzi jí byli denně v patách, takže fotky s jejími outfity neustále plnily bulvární i módní stránky. Její herectví však zůstávalo upozaděno, a tak si jednou Sienna řekla dost: Dala vale bývalým milencům i outfitům a schválně se začala oblékat nelichotivě – do mrkváčů, velkých bund, divných vzorů...

Jenže Sienna má módu zkrátka v DNA, a tak zanedlouho opět začala patřit k nejlépe oblékaným celebritám. Má svůj styl, jen už není tak lacině napodobitelný jako v éře boho chic. Na červeném koberci ji můžeme vídat v jednodušších kreacích Gucci, Chanel nebo Louis Vuitton, které pro ni vybírá stylistka Kate Young (ta obléká i Margot Robbie, Selenu Gomez nebo Michelle Williams). Často sází na pánský styl a kalhotové kostýmy, džíny s vysokým pasem... Oblíbila si francouzskou značkou Rouje a také kabelku značky Frame, kterou nosí skoro každý den.

Sienna Miller už zkrátka nechce budit rozruch – ani svými outfity, ani svým soukromým životem. Přesto zůstává inspirací, obzvlášť v dnešní oblečením zahlcené době. Nedávno byla hostem na festivalu Sundance, kde prezentovala svůj nový film Wander Darkly, a u té příležitosti oblékla pár ultra jednoduchých, a přesto okouzlujících outfitů, jejichž společným jmenovatelem byl svetr – dvakrát černý rolák, jednou béžový kašmírový pulovr a jednou dlouhý cardigan. Napůl ležérní a napůl elegantní kombinace tak navrch získaly vysloveně hygge šmrnc a jsou ideální inspirací třeba na nějaký zimní prodloužený víkend. Souhlasíte?

Sienna Miller
Sienna Miller | Zdroj: Profimedia.cz

Sienna Miller
Sienna Miller | Zdroj: Profimedia.cz

Sienna Miller
Sienna Miller | Zdroj: Profimedia.cz

Sienna Miller
Sienna Miller | Zdroj: Profimedia.cz