.

. Zdroj: Profimedia.cz

.
.
.
.
.
6
Fotogalerie

Chyby v oblékání Meghan a Kate: Tyhle nasekaly za poslední týden!

Zatímco vévodkyně Kate má k ruce stylistku, vévodkyně Meghan si prý při skládání outfitu stále vystačí sama. Po minulém týdnu by ale přece jen měla zvážit, jestli si s oblékáním nenechat odborně poradit. 

Kate i Meghan jsou obě globálními módními ikonami s velkým vlivem na chování zákaznic. Jinými slovy, cokoli si obléknou, to zpravidla zmizne z e-shopů, než stihnete vyslovit slovo vévodkyně. Obě jsou tak pod neustálým drobnohledem a kritikou, jak na tu či onu akci obstály ve výběru oblečení.

Zvláště pro Meghan to byl v tomto ohledu náročný rok. Když už to vypadalo, že našla svůj styl a zjistila, na jaké faux-pas si musí dávat pozor, odehrála se v jejím životě ohromná změna. Stala se maminkou. Jenže jak už to pro mnoho čerstvých matek bývá, od porodu se z hlediska módy hodně hledá. Současně si však nemůže dopřát pauzu a nadále musí plnit své veřejné povinnosti.

Meghan se tak jen v posledním týdnu objevila na několika společenských akcích. Na Wimbledon nejprve vyrazila v džínách v domnění, že ji nikdo nemůže fotit, když přišla jako soukromá osoba. Podruhé, na ženské finále, již přišla oděná řádně, ale bohužel v outfitu, který k ní nebyl příliš lichotivý. Bílá košile a plisovaná sukně s černou stuhou jen podtrhly její krátký a hranatý trup a opticky ji ještě více rozšířily v pase.

.
. | Zdroj: Profimedia.cz

A co hůř, Meghan na tribuně stála vedle Kate, která vyniká svou velmi útlou postavou. I ona ale na ženské finále Wimbledonu zvolila šaty, které jí příliš nepolichotily. Kate má totiž dlouhý trup a velmi štíhlé boky. Když zvolí třeba kalhoty s nižším pasem, opticky si tím trup ještě prodlouží a zkrátí nohy. Lahvově zelené šaty měly pouzdrový (tak zvaný bias) střih, který obdobně Kate prodloužil trup, takže vypadala nepřirozeně, ale i nelichotivě štíhle. A pak tu byly ještě ty nešťastné záševky na prsou...

.
. | Zdroj: Profimedia.cz

Zvláštní outfit zvolila Meghan i na charitativní turnaj v pólu. Kaftanové šaty designérky Lisy Marie Fernandez mají být původně doplněné páskem, ale ten Meghan vynechala. Výsledek by hodně rozpačitý, šaty působily pytlovitě, nadto byly (jak se dá u 100% lnu očekávat) okamžitě zmuchlané. Opět v silném kontrastu vedle vévodkyně Kate, která tentokrát bezchybně vsadila na vzdušné šaty L. K. Bennet.

.
. | Zdroj: Profime

.
. | Zdroj: Profimedia.cz

Ani při nedělní premiéře filmu Lví král si bohužel Meghan svou módní reputaci nevyžehlila. Černé koktejlky z umělého hedvábí s transparentním dekoltem a rukávy jí neseděly na prsou – živůtek se jí do dekoltu nepříjemně zařezával. Rozhodně to chtělo zvážit o číslo větší velikost nebo krejčovskou úpravu.

.
. | Zdroj: Profime

Vévodkyně Meghan má samozřejmě ještě čas na to, aby se její tělo vrátilo k původním křivkám nebo aby shodila kila nabraná v těhotenství. Výběrem nevhodných velikostí a outfitů se jí však zatím spíše daří na ně upozorňovat. A jestli opravdu do této doby nepotřebovala stylistku, teď možná nadešel čas se po nějaké dobré poohlédnout.