Asos

Asos Zdroj: archiv firem

Přehlídka Sibling
Asos
Přehlídka Sibling
Asos
5
Fotogalerie

Bizarní módní trend: Crop topy pro muže!

Nemáme příliš ve zvyku psát o pánské módě, ale o tohle se s vámi musíme podělit. 

Dobrou zprávou je, že už vás ve snech nebude strašit přehlídka značky Sibling z roku 2015, během které na molo nakráčeli modelové v růžových outfitech, s růžovými vlasy, a aby toho nebylo málo, ještě navíc s růžovými plyšovými zvířátky v rukách. A teď ta špatná zpráva! Novou noční můrou jsou aktuálně pánské crop topy.

Přehlídka Sibling
Přehlídka Sibling | Zdroj: profimedia.cz

Ano, čtete dobře, trička odhalující bříško jsou novým hitem pánské módy. Alespoň tedy podle módního řetězce Asos, který je navrhl. Krásné bílé tílko, které zakrývá jen prsa, můžete svému milému koupit za necelých dvanáct dolarů (a nebo mu ustřihnout nějaké staré).

Asos
Asos | Zdroj: archiv firem

Jasně, chápeme, v létě mají ženy mnoho možností, jak svůj outfit přizpůsobit tropickým teplotám, a mužům zbývají jen kraťasy a tričko, ale... Přece nechtějí muži nosit tílko, které je zhruba ze stejného množství materiálu jako podprsenka!

Mimochodem, stejný vršek oblékla loni modelka Kendall Jenner. Že by inspirovala tvůrce trendů Asosu právě ona?

last night ✨

Příspěvek sdílený Kendall (@kendalljenner),Lis 3, 2017 v 9:56 PDT

Zkrácené pánské vršky ovšem nejsou žádnou novinkou. Na své přehlídce je před dvěma roky představila právě výše zmiňovaná značka Sibling jako jeden z největších hitů léta pro rok 2017. Naštěstí se jejich nápad tehdy neuchytil, a tak je tu jistá naděje, že ani počin módního gigantu Asos se nesetká s úspěchem.

Přehlídka Sibling
Přehlídka Sibling | Zdroj: profimedia.cz