.

. Zdroj: Pexels.com

6 méně známých obchodů s módou - jejich oblečení si zamilujete!

Online nakupování zažívá v posledních měsících nebývalý boom. Média jsou plná reklam na ověřené prodejce módy a zákazníci mají pocit, že už viděli snad vše, co nabízejí. Opak je ovšem pravdou. Méně známé obchody totiž mnohdy lákají na originálnější zboží a na neodolatelné zákaznické výhody.

Každý máme na internetu nějakého favorita, na něhož se spoléháme, když potřebujeme novou kabelku nebo se nám rozpadnou oblíbené boty. Pro jednoho je to Zoot, pro dalšího třeba About You, jiní upřednostňují eBay.

Internet toho má ale v rukávu mnohem více. A právě s těmi nejlepšími méně známými módními e-shopy seznamuje následující článek. Ještě více tipů lze dohledat na portálu Slevove.cz.

Shein

Oblečení z Číny není jenom o AliExpressu. Specializované módní e-shopy navíc lákají na výhodné akce, výprodeje a slevové kupóny a disponují přehlednějším a atraktivnějším webem.

Své o tom ví i Shein. Zakládá si na příznivých cenách a rozsáhlé nabídce kousků pro každou příležitost. Veškeré položky na webu Shein pocházejí z vlastní produkce, a tak se zákazník nemusí bát, že by se jednalo o předražený přeprodej z jiných asijských obchodů.

.
. | Zdroj: Pexels.com

Oblečení i doplňky od hlavy až k patě zde nakoupí ženy, muži i děti. Díky speciální kolekci Curve + Plus si zde na své přijdou i ženy s plnějšími tvary. V katalogu nechybí ani oblečení pro domácí mazlíčky a vybavení do domácnosti.

Zaful

E-shop Zaful se na první pohled nápadně podobá Shein, obsah katalogu se však liší. I Zaful totiž prodává své vlastní originální oblečení pro muže i ženy. Zákaznice se na Zaful vrací zejména pro plavky, které jsou nabízené v obrovském množství vzorů a střihů.

Recenze Zaful nejsou jednoznačně pozitivní, jak už tomu u čínských e-shopů bývá. Hodnotitelé jsou skeptičtí zejména ohledně kvality materiálů a zpracování, na druhou stranu si pochvalují příznivé ceny a široký výběr.

Modivo

I na českém internetu existuje velké množství pokladů, kterým nákupčí věnují méně pozornosit, než by zasloužily. Jedním z nich je Modivo, původně polský e-shop z kapitálové skupiny eObuv.cz.

Modivo se soustředí na prodej oblečení a obuvi od více než 200 světových značek, jako je Guess, Levi’s či The North Face. Jeho sortiment tak ocení především zákazníci, kterým nevadí připlatit si za kvalitu.

Stradivarius

Stradivarius je španělská oděvní značka, jejíž kousky lze kromě e-shopu nakoupit i v kamenných prodejnách. Tři se nacházejí také v České republice, konkrétně v Praze, Brně a Ostravě. Stradivarius nabízí výhradně dámskou módu.

.
. | Zdroj: Pexels.com

Filozofií značky je vytvářet jedinečný styl plný melodií, energie a emocí pro mladé lidi z celého světa. Svým zákazníkům se snaží přiblížit také přizpůsobováním nabídky aktuálním trendům a zachováním nízkých cen.

Vemzu

Pro náročné zákaznice i zákazníky je tu Vemzu. Cílem tohoto českého e-shopu je přinášet nakupujícím jedinečné zboží za příznivé ceny. V katalogu má kromě vyhlášených značek jako Puma či Fila i produkty od malých poctivých výrobců.

Vemzu se nesoustředí pouze na módu. V katalogu má i nábytek, doplňky do domácnosti, kosmetiku, papírenské zboží a spoustu dalšího. Všechno splňující společné kritérium –⁠ originální design a špičková kvalita.

50style

Tuzemský obchod 50style cílí na příznivce sportovní módy a aktivního životního stylu. V katalogu má jak funkční oblečení vhodné na nejrůznější typy tréninků, tak streetwear módu, která udělá parádu při procházkách městem.

Ve výběru e-shopu nechybí sortiment pro celou rodinu od žádného z oblíbených sportovních brandů. Recenzenti si 50style nemohou vynachválit také pro výhodné slevové akce, rychlé doručení a kvalitní zákaznický servis.