...

... Zdroj: profimedia.cz

5 cool outfitů, které budete chtít nosit až do konce léta!

Půlka léta už je téměř za námi, ale to neznamená, že si nemůžeme stále pořizovat nové letní kousky a těšit se z letních outfitů. Navíc jsou teď všude slevy, takže své vysněné šortky nebo halenku pořídíte doslova za pár kaček. Máme pro vás tipy, co se opravdu vyplatí ještě teď z letních kolekcí pořídit. 

Šortky & uvázaná košile

Šortky s vysokým pasem a volnými nohavicemi jsou aktuálně v kurzu. Takže se rozhodně vyplatí si minimálně jedny v trendy safari odstínu (písková, khaki, hnědá...) pořídit. Můžete k nim nosit basic trička, ale i zdobnější halenky. Trefou do černého je ovšem spojení šortek s košilí uvázanou v pase na uzel. V téhle kombinaci jednoznačně zabodujete!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Weirding out strangers with my pink short shorts from now through the rest of summer.

Příspěvek sdílený Jessie Bush (@wethepeoplestyle),Kvě 23, 2019 v 10:04 PDT

Článek pokračuje na další stránce >>>

Pokračování 2 / 5

Šortky & stejný crop top

Tohle spojení zdánlivě vypadá jako overal, ale když se lépe zadíváte, zjistíte, že se skládá z šortek a zkráceného topu (mnohem praktičtější než overal). Takový komplet využijete hned na několik způsobů. Vypadá cool, když nosíte oba kousky zároveň, ale je také univerzální, protože ho kdykoliv můžete rozdělit a vymyslet z nich nespočet dalších nápaditých outfitů.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Obsessed with this little desert oasis🌴 #ootd 📷 @matt_coop

Příspěvek sdílený R O C K Y (@rocky_barnes),Dub 2, 2019 v 9:01 PDT

Pokračování 3 / 5

Džíny s vysokým pasem & crop top

Zkrácená trička, halenky nebo vysoko uvázané košile k létu zkrátka patří. A díky kombinaci se šortkami nebo džíny s vysokým pasem nepotřebujete ani perfektně vymakané bříško. Nedostatky totiž hravě schovají kalhoty. A nezapomeňte, že denim rozhodně není jen o modré barvě! Léto je skvělou příležitostí, kdy dát konečně šanci bílým džínám!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Back home ✨ @jbrandjeans #sustainable dream jeans #ads

Příspěvek sdílený Adenorah (@annelauremais),Kvě 22, 2019 v 1:31 PDT

Pokračování 4 / 5

Saténové šaty & nápadná kabelka

Investovat do saténových šatů (nebo sukně) se stále vyplatí! Jejich popularita stále stoupá, a tak je velmi pravděpodobné, že se budou nosit i na podzim s rolákem a možná i v zimě s kožíškem a kozačkami. Aktuálně je nechte ale v outfitu dominovat a doplňte je jen o výraznou kabelku a páskové sandálky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

N Y C ✈️ L A #ootd #rockytakesnyc 📷 @matt_coop

Příspěvek sdílený R O C K Y (@rocky_barnes),Čec 8, 2019 v 8:33 PDT

Pokračování 5 / 5

Bílá od hlavy k patě

Když si pořizujete bílé kousky, promýšlejte dopředu, jestli k sobě budou navzájem ladit. Celobílé outfity jsou totiž v kurzu, ale to, že má oblečení stejnou barvu, rozhodně neznamená, že k sobě bude pasovat. Vsaďte na paper bag šortky, áčkové sukně, halenky a basic trička. A aby bylo všechno tak, jak má, obujte také bílé sandálky nebo tenisky!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I know a lot of you were big fans of the beautiful white dress from my @hm campaign, so I’m very excited to introduce to you... the matching blouse 🙌🏻 (which is also flying out!). It’s one of my favourite pieces from the collection; it’s got a real lovely boho feel to it and goes with everything from shorts to high waisted jeans. I also want to say thank you so so much to everyone who’s taken the time to send a message or to take a wee snap of the @hm campaign, it really does mean the world! I’ve loved and worn H&M since way back when me mam was still buying my clothes (the glory days) so it’s been really surreal/amazing working with them on something that my family can go in and point at/draw moustaches on/show to anyone within a five mile radius #HMxME

Příspěvek sdílený Amy Bell (@thelittlemagpie),Čec 23, 2019 v 12:05 PDT