Street style v Kodani

Street style v Kodani Zdroj: Profimedia.cz

10 kousků, které letos nosily všechny módní ikony

Tohle nechci, to mají všichni? U některých kousků to neplatí! Které si letos získaly srdce módních ikon napříč Instagramem? Podle nás to bylo následujících deset.

Leopardí sukně Réalisation Par

Kdybychom měli vybrat pomyslné první místo, musela by ho získat bezesporu tato hedvábná leopardí sukně americké značky Réalisation Par. Postupně se v ní předvedly snad všechny známé módní ikony z Instagramu (a z Češek třeba modelka Linda Vojtová) a současně předznamenala velký návrat leopardího vzoru, který nás zaplavil na podzim.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

💔

Příspěvek sdílený Sabina Socol (@sabinasocol),Kvě 18, 2018 v 8:59 PDT

Další ikonické kousky roku 2018 najdete v následujících kapitolách. >>>

Pokračování 2 / 10

Bambusová kabelka Cult Gaia

Léto 2018 jsme si neuměli představit bez malých slaměných kabelek a proutěných košíčků. Za královnu tohoto trendu by se ovšem dala považovat bambusová kabelka Gaia’s Ark značky Cult Gaia, která je spíše neodolatelným módním fetišem než skutečnou kabelkou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Sliding into FW season 🐆🐆

Příspěvek sdílený FUNDA CHRISTOPHERSEN (@fundachristophersen),Srp 7, 2018 v 11:33 PDT

Pokračování 3 / 10

Tričko Victoria Beckham

Letos to bylo deset let, co Victoria Beckham založila svou stejnojmennou módní značku. U této příležitosti vznikla limitovaná kolekce, jejíž součástí je tričko s nákupní taškou Victoria Beckham, ze které návrhářce čouhají nohy. Fotografoval Juergen Teller a jde o odkaz na ikonickou kampaň pro Marca Jacobse, kterou Victoria s Tellerem nafotili právě před deseti lety. Bylo jasné, že tento kousek nenechá módní svět chladným...

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Didn’t have a bag but my arms could work as the legs right? 😆 #VBsince08

Příspěvek sdílený Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_),Zář 16, 2018 v 8:18 PDT

Pokračování 4 / 10

Kotníkové boty By Far

Pokud bychom měli jmenovat jen jedinou značku bot, která se výrazně zapsala do módní ročenky 2018, byla by to jednoznačně By Far. Před pouhými dvěma lety ji založily tři Bulharky, dvě sestry a jejich kamarádka, a dnes jejich boty kromě módních influencerek začínají nosit i celebrity. Základem jejich úspěchu jsou kvalitní italská kůže a jednoduchý styl s důrazem na pohodlí a vintage šmrnc. Není divu, že se do bot By Far zamilovaly nejprve Francouzky.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Party day 💄💃🏻💋

Příspěvek sdílený Jeanne (@jeannedamas),Lis 27, 2018 v 5:59 PST

Pokračování 5 / 10

Kostkovaný kabát Mango

Kdo zaváhal, litoval. Řeč je o kostkovaném kabátě Mango, které španělský řetězec představil v podzimní kolekci a který se následně, pochopitelně i v rámci dobře cílené kampaně, začal objevovat v instagramovém feedu těch nejvíc cool influencerek. Když se v něm posléze objevila i supermodelka Gigi Hadid, bylo jasné, že i rychlá móda dokáže stvořit ikonický kousek. Alespoň pro rok 2018.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

How are you liking this wrapped up present under the Christmas tree 🎄? 🍫Winter vibes all the way, only snow was missing! #christmastree | Anzeige . . . #vikyandthekid #cosywhite #FashionDetails #teddybearstyle #fashionlook #fashioninfluencers #topfashiontrends #familytime #christmasmood #autumnstyling #mangocoat #wintercoat

Příspěvek sdílený Viktoria Rader (@vikyandthekid),Lis 28, 2018 v 11:04 PST

Pokračování 6 / 10

Řetízek s mušlí Wald Berlin

Šperky se letos snad bez výjimky nesly na vlnách masivního zlata, perel a mušlí. Tyto tři trendy dokonale spojuje řetízek s přívěskem od značky Wald Berlin, který i přes tyto okázalé komponenty působí vlastně docela něžně. Módní influencerky ho nosily samostatně, ale ještě častěji v záplavě dalších ikonických řetězů a přívěsků.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

🐚

Příspěvek sdílený Linda Tol (@lindatol_),Srp 13, 2018 v 10:37 PDT

Pokračování 7 / 10

Kovbojské boty Ganni

Kovbojské boty letos slavily comeback, ale poněkud stranou hlavního proudu. Jejich módní reputaci však výrazně napravila dánská značka Ganni, která přišla s několika více či méně (ale hlavně více) odvážnými modely. Tyhle černo-bílé to nakonec u módních ikon vyhrály na plné čáře.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Howdy hey

Příspěvek sdílený Tine Andrea (@tineandreaa),Srp 2, 2018 v 7:51 PDT

Pokračování 8 / 10

Korálková kabelka Shrimps

Kabelky letos také plnily spíše funkci šperku. Beze zbytku to platí o perlových kráskách londýnské značky Shrimps, které v nás znovu probudily malé snící holčičky. Zejména krémový model Antonia šel na dračku, protože se současně ocitl na seznamu přání nejen řady módních blogerek, ale také nevěst.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@pandorasykes is in the midst of a 12 wedding summer, all while breastfeeding. Follow the link in bio for the best tips on how to dress for access, comfort, and style. (📸 by @evaksalvi)

Příspěvek sdílený Man Repeller (@manrepeller),Čen 11, 2018 v 7:55 PDT

Pokračování 9 / 10

Úpletové šaty Jacquemus

Letošní rok byl také rokem mladého francouzského návrháře Jacquemuse, který se do něj zapsal hned několika výraznými kousky – ať už to byl oversize slamák La Bomba nebo naopak miniaturní kabelky, kam se sotva vejde pudřenka. Když pak na podzim vyšly do ulic módní ikony jako Jeanne Damas, Adenorah nebo Camille Charriere v jeho úpletových šatech s rozparkem, napadlo nás jediné: ...A Jacquemus stvořil ženu!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Legs out @jacquemus girls ✨

Příspěvek sdílený AnneLaure Mais Moreau (@adenorah),Zář 25, 2018 v 12:41 PDT

Pokračování 10 / 10

Barevný kožíšek Stand

O značce Stand jste možná ještě neslyšela, ale jestli někdo stojí za trendem barevných kožíšků s výraznými pruhy, pak je to bezesporu ona. Samozřejmě jde o severský brand, konkrétně ze Švédska. Právě Skandinávky dokážou s takovou lehkostí kombinovat výrazné barvy a vzory a přitom působit nenuceně a šťastně.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Insert happy Friday caption here...

Příspěvek sdílený Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen),Led 19, 2018 v 9:19 PST