Video placeholde

Pořiďte si elegantní prošívanou bundičku z podzimní kolekce C&A!

Společnost C&A je jedním z nejdéle fungujících a nejvíce průkopnických prodejců světového módního odvětví. Aktuální kolekce je plná žhavých trendů i praktických kousků, které si zamiluje každá generace. Například jejich prošívané bundičky vám nesmí v šatníku chybět!

Vedle klasického koženého křiváku a bund s kožešinou s páskem jsou letos na podzim v kurzu také prošívané bundičky. Skvěle zahřejí, ale přesto nepřidávají kila navíc. Naopak, správný střih vám dokonce vytvaruje siluetu. Kromě toho, že jsou praktické, jsou také maximálně univerzální. Prošívanou bundu můžete zakomponovat do sportovního, ležérního i elegantního outfitu.

O značce

Značka C&A se stala cenově dostupnou konfekční módou už v roce 1841. Přestože se trendy stále mění, závazek společnosti C&A poskytovat inspirující, udržitelnou módu pro celou rodinu v té nejlepší kvalitě a za příznivou cenu zůstává!

10 značek, které firmu tvoří, pokrývá celý životní cyklus a zaručuje, že jsou zákazníci vhodně oblečeni pro každou příležitost. Inspirace pochází přímo z bohatství, krásy a energie každodenního života. Energicky obnovujeme a rozvíjíme naše kolekce tak, aby oslavovaly, inspirovaly a vyhovovaly barevným, rozmanitým a dynamickým životům našich zákazníků.