Video placeholde

Troufalá a přepychová. Taková bude móda podzim/zima 2017

Najít styl, který přesně vystihuje sebevědomou a energickou ženu, není vždy snadné. Přesně to ale nabízí ateliérová kolekce Karen Millen. Nechte se oslnit dokonalým zpracováním šatů a luxusními látkami, které vám při nošení dodají pocit výjimečnosti.  

Chladná newyorská zima

Výrazná kapsulová kolekce je navržena v londýnském ateliéru tak, aby se základní prvky šatníku daly chytře kombinovat. Inspirací se pro tuto sezonu stala chladná newyorská zima. Karen Millen představila luxusní látky, neuvěřitelně měkké kašmírové svetry, okázalé vesty, hedvábné topy a plisované sukně, které vypadají naprosto božsky při procházce zimním městem.

.....
..... | Zdroj: Karen Millen

Dotek luxusu

Letošnímu podzimu a zimě vévodí nejen dekadentní samet, ale i umělá kožešina, která se stává perfektní a zároveň stylovou ochranou před chladem. Dopřejte si příjemný dotek přepychu, jakmile teploty poklesnou.

.....
..... | Zdroj: Karen Millen

Důmyslnost a nadčasovost

V ateliérové kolekci se odráží nadčasovost, a jako vždy i pozornost k detailu, pro kterou je Karen Millen tak dobře známá. Důkazem jsou ručně malované akvarelové květiny zdobící půvabné blůzy a ikonické pouzdrové šaty obepínající tělo. Jejich důmyslné umístění nejen přivádí látky k životu, ale také zdůrazňuje ty správné ženské křivky.

.....
..... | Zdroj: Karen Millen