Deichmann

Deichmann Zdroj: Deichmann

Toužíte upoutat obuví, kterou jen tak někdo nemá?

Asi to zná každá z nás. Koupíte si vysněné lodičky, ve kterých se cítíte jedinečně, ale po pár dnech nošení je vidíte v ulicích snad na každé druhé slečně. To ale nemusí být pravidlem. Zachovat si originalitu můžete nyní třeba díky nové kolekci obuvi Online Exclusive. Ta je plná originálních a designových kousků, kterým se jen těžko odolává. Je ale třeba si pospíšit, modely jsou dostupné pouze v internetovém obchodě Deichmann a jejich počet je limitován. 

Nohy až do nebes

Milovnice vysokých podpatků a extravagantní módy si rozhodně zamilují elegantní lodičky či sandálky. Zvýrazněte svoji ženskost v modelech v něžných pastelových nebo naopak sytých barvách. Módní střih s hlubokým vykrojením na vnitřní boční straně, tvar do špičky a jehlový podpatek opticky zeštíhlí vaše nohy a propůjčí vaší chůzi ladný krok.

Deichmann
Deichmann | Zdroj: Deichmann

Na rozkvetlé louce

Ideální jarní obuv do městské džungle? Pohodlné tenisky s módním květovaným potiskem, výšivkami či aplikacemi, které promění šedé ulice v rozkvetlou jarní louku. Trendem jsou také tenisky ve stylu espadrilek, které perfektně doplní váš ležérní look. Co třeba originální model s celoplošným potiskem květů, pevnou jutovou podešví a lakovaným detailem nad patou? Neváhejte a podtrhněte svůj půvab některým ze svěžích modelů, které jsou dostupné exkluzivně pouze v internetovém obchodě Deichmann.

Deichmann
Deichmann | Zdroj: Deichmann

V pánském stylu

Dámské polobotky v dandy stylu z kolekce Online Exclusive vynikají propojením nejnovějších módních trendů a nadčasové klasiky. Jarní modely působí díky něžnému pastelovému provedení jemně a žensky. Elegantní svršek obuvi výrazně kontrastuje s pevnou podešví zdobenou korkovým lemem. Hodí se nejen ke kostýmku, ale hravě zvládne kombinaci i se sportovnějším oblečením.

Deichmann
Deichmann | Zdroj: Deichmann

Smyslná červená

Staňte se nepřehlédnutelnou v nové obuvi v módním sytě červeném odstínu. Tato barva se vyjímá především na sandálkách a lodičkách. Preferujete pevný krok a stabilitu při chůzi? Zvolte si z modelů s uzavřenou oblastí paty a širokým blokovým podpatkem. Minimalistky jistě zaujmou sandály v imitaci semiše s čistými hladkými liniemi a ikonickým střihem. Elegantní pásek se zlatou sponou, který ladně obepíná kotník, umocňuje stabilitu při chůzi.

Deichmann
Deichmann | Zdroj: Deichmann

Už máte svého jarního favorita?