Ikonická šedá kabelka s podpisem Karla Lagerfelda z podkolekce Signature, 13599 Kč

Ikonická šedá kabelka s podpisem Karla Lagerfelda z podkolekce Signature, 13599 Kč Zdroj: archiv firem

Kostkované kalhoty, Gant, 6399 Kč
Kožené polobotky, ECCO, info o ceně v obchodě
Prstýnek s geometrické kolekce, Pandora, 2390 Kč
Tričko Calvin Klein, queens.cz, 1050 Kč
Semišová bunda, Vero Moda, zoot.cz, 2599 Kč
8
Fotogalerie

Styl podle Emily Ratajkowski: Kombinace ležérnosti a francouzské elegance!

Kopírovat něčí styl rozhodně není cool! Ale inspirovat se někým, jehož oblékání vás baví a vystihuje, rozhodně není žádný hřích. Naopak! Vybraly jsme pro vás podzimní outfit modelky Emily Ratajkowski, ve kterém se mísí prvky ležérnosti i elegance, a tak si v něm každá z nás najde to svoje. 

Pohodlné kalhoty by měla mít v šatníku každá z nás. Jednoduše se kombinují snad s každým typem bot, můžete k nim obléknout basic tričko, krajkové tílko i košili s volánky. Zkrátka se dají, třeba stejně jako skinny džíny, kombinovat opravdu se vším. Záleží na vás, jaké spojení bude přímo vám nejvíce vyhovovat.

Jednou můžete kalhoty zakomponovat do čistě ležérního modelu, jindy třeba připojit elegantní prvky v podobě kabelky nebo nápadného šperku. Uvidíte, že se ihned stanou jedním z nejoblíbenějších kousků ve vašem šatníku!

Spoj
Spoj | Zdroj: archiv firem

Semišová bunda, Vero Moda, zoot.cz, 2599 Kč, tričko Calvin Klein, queens.cz, 1050 Kč, kostkované kalhoty, Gant, 6399 Kč, ikonická šedá kabelka s podpisem Karla Lagerfelda z podkolekce Signature, 13599 Kč, kožené polobotky, ECCO, info o ceně v obchodě a prstýnek z geometrické kolekce, Pandora, 2390 Kč