..

.. Zdroj: Bibloo.cz

..
..
..
..
..
6
Fotogalerie

Pulzující styl metropole v podzimních kolekcích BIBLOO

Když přijde na podzimní trendy, není lepší čas se připravit než právě teď. BIBLOO vám představuje ty nejžhavější kousky pro váš šatník z bibloo.cz . Jak probíhalo focení nového katalogu? Podívejte se společně s námi do zákulisí focení.

Energie města a originalita lidí, kteří v něm žijí je obrazem stylu módy, kterou nabízí BIBLOO ve své kolekci podzim-zima 2017. Sportovní tenisky, trika a mikiny s nápisy či výrazně vyšitými detaily jsou důležitou součástí šatníku módních nadšenců i mimo sportovní areály. Budete s nimi in ve městě i na party.

Video placeholde

Značky jako Replay, Tom Tailor, Pepe Jeans či ikonický Adidas jsou správnou volbou jak pro sebevědomé sporty girl, tak i muže. Neměli byste zapomenout, že své nezastupitelné místo ve světě módy má již mnoho let v různém provedení ikonický denim. Objevuje se napříč značkami v originálních i nadčasových variantách v různém barevném provedení a zdobení. Na bibloo.cz můžete vybírat z více jak 200 modelů nejrůznějších jeansů. Letošní rok je v módě dovolena široká škála barevnosti a různorodá kombinace materiálů, včetně ekologických kožešin. Limit je jen vaše volba. Chcete být rebelka v kožené bundě s výraznými doplňky, sofistikovaná trendy manažerka v modelech od Pinko, vyzkoušet jemnost svetrů od French Connection nebo se proměnit v retro chic divu například v šatech Desigual? Je to na Vás. Objednejte ještě dnes a udělejte dojem již zítra na bibloo.cz.

Energii městského stylu vystihují i fotky kampaně bibloo.cz, které vznikaly v Praze na Strahově. Studeně čistá barva kamene na pozadí fotek nechala vyniknout jednotlivým modelům, jejich střihu, elegantní či sportovní siluetě, ale i barevným kombinacím nového pojetí městského stylu.

Pulzující styl metropole v podzimních kolekcích BIBLOO

..
.. | Zdroj: Bibloo.cz
..
.. | Zdroj: Bibloo.cz
..
.. | Zdroj: Bibloo.cz
..
.. | Zdroj: Bibloo.cz
..
.. | Zdroj: Bibloo.cz
..
.. | Zdroj: Bibloo.cz