Video placeholde

Po stopách podzimních trendů z dílny značky GANT

Aktuální kolekce americké značky GANT pro podzim/zima 2017 je inspirována životem ve městě i mimo něj. Dejte si s námi pauzu od každodenního shonu a vydejte se po stopách preppy dědictví s mnoha inovativními prvky. 

Podzimní sychravé počasí na sebe nenechalo dlouho čekat, značka GANT je však připravena. V kolekci najdete nejrůznější funkční kousky v trendy barvách této sezóny. Nechybí kvalitní materiály, nadčasová klasika, tradiční košile, ale ani netradiční kousky, bez kterých se tento podzim neobejdete.

Video placeholde

Že jste ještě neslyšela, jaké že trendy to jsou? Pojďme si je společně projít. Barvám vládne pestrá paleta růžových a červených odstínů, tlumená námořnická modř, doplněné o krémovou a hnědou, tak aby se se vše vzájemně propojovalo. V hlavní roli jsou teplé péřové bundy, které si snadno přizpůsobíte vlastnímu stylu. Vlněný kašmírový kabát je sezónní samozřejmostí.

..
.. | Zdroj: GANT

..
.. | Zdroj: GANT

Pokud žijete kosmopolitně a užíváte si ruchu velkoměsta, potřebujete kousky, které s vámi udrží krok celý den. Nebojte se trochu experimentovat! Důležité je, abyste se cítila skvěle. Vezměte si teplý svetr a už je jen na vás, zda k němu zvolíte úzké kožené kalhoty, nebo oblíbené cullotes.

..
.. | Zdroj: GANT

Zajímavými kousky sezóny jsou nepochybně šaty s originálním fotografickým potiskem pulsujícího města (speciálně vytvořený jen pro značku GANT), nebo hedvábné šaty s motivem baletek. Takové šaty úplně vybízejí k návštěvě divadla. Nechybí ani dámský smoking s širokými nohavicemi, kdy sako užijete i jen tak ležérně přes šaty.

..
.. | Zdroj: GANT

S pomalým příchodem konce roku dne ubývá a tmy přibývá. A stejně tak to je i v linii GANT Rugger. Netradiční šaty, které hrdě odkazují na dědictví značky – košile – v „černočerné“ barvě přímo vybízejí k vrstvení a kombinaci s černou bavlněnou košilí. Black is still here.

..
.. | Zdroj: GANT

Nesmíme však zapomínat ani na obuv a doplňky. Ne vždy se nám hodí pobíhat po městě v lodičkách anebo jít na schůzku v teniskách. S lesklými mokasínami nebo sportovnějšími chelsea doplněných o teplou vlněnou šálu rozhodně nešlápnete vedle.