Pandora Jewelry ČR s.r.o.

Pandora Jewelry ČR s.r.o. Zdroj: Pandora Jewelry ČR s.r.o.

Pandora Jewelry ČR s.r.o.
Pandora Jewelry ČR s.r.o.
Pandora Jewelry ČR s.r.o.
Pandora Jewelry ČR s.r.o.
Pandora Jewelry ČR s.r.o.
18
Fotogalerie

Ozdobte se šperky, které z vás udělají královnu podzimu

Noblesní a elegantní ale přesto jemný a neokázalý. Takový doplněk by neměl chybět v žádné ženské šperkovnici. Letos na podzim vám oblíbená značka PANDORA velmi usnadnila hledání. Její nová kolekce nabídne čisté linie a precizně broušené kameny. Dopřejte si tu pravou nadčasovost. 

Kouzlo geometrie

Geometrie jako matematická disciplína nepatřila na školách většinou mezi ty nejoblíbenější. Pokud se jí ale dodá trochu lesku a aplikuje se na zajímavější podklad než papír, dokáže nadchnout i zapřisáhlého odpůrce matematiky. Představte si půvab precizní geometrie v kombinaci s hřejivým zlatem či mrazivým stříbrem. Přesně to letos na podzim spojila známá značka PANDORA, a dosáhla tak velice neočekávaných módních kombinací, které jsou vhodné pro jakoukoli příležitost. Geometrický žár, nová podzimní kolekce, směle oživuje tradiční řemeslné dovednosti. Při tvorbě šperků vchází do popředí nápaditost a brilantnost provedení. Jednotlivé doplňky tak vynikají hranatými novými tvary a absolutní uhlazeností.

Pandora Jewelry ČR s.r.o.
Pandora Jewelry ČR s.r.o. | Zdroj: Pandora Jewelry ČR s.r.o.

Maximální elegance

Najít tu pravou kombinaci, oslnit vysokým stylem a dosáhnout maximálního účinku. To s produkty značky PANDORA není vůbec těžké. Jednotlivé šperky, ať už peckové náušnice, přívěsky na řetízek či náramky, můžete nosit zvlášť nebo dohromady. Pomocí těchto klasicky vyhlížejících kousků, které zdobí glorioly z menších kamínků, dosáhnete kýžené maximální elegance. Nejste si stále jisté, jak doladit váš styl? Atypický prsten je ideálním řešením. Fascinující koktejlové prsteny s unikátně vybroušenými kameny mohou být tou pomyslnou třešničkou na dortu. Tyto osmihranné kameny jsou broušeny zcela novou technikou, která jim dodá nevšední zářivost a třpyt. V podzimní kolekci vás nadchnou i překvapí klasické prsteny ve tvaru kapky, zpracované zcela jedinečným způsobem, který z nich činí naprosto půvabný doplněk.

V záplavě kovu

Jednotlivé přívěsky, v podobě hladkých knoflíčků a ostrých čtverců, či hladké prsteny, můžete vybírat ze tří kovových provedení. Sterlingové stříbro, 14k zlato či kov PANDORA Rose. V neposlední řadě nezapomeňte na zdobení v podobě jemného osazení průsvitnými kameny, narůžovělým křišťálem a charakteristického vyřezávání srdíčky. Snadno si tak můžete zvolit styl, který je vašemu srdci nejblíže.

Pandora Jewelry ČR s.r.o.
Pandora Jewelry ČR s.r.o. | Zdroj: Pandora Jewelry ČR s.r.o.