Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: s.Oliver

Módní ikona s.Oliver slaví 50. narozeniny

Mezinárodní módní a lifestylová značka s.Oliver u příležitosti padesátého výročí uvedla v září na trh exkluzivní kolekci. Ta si klade za cíl zdůraznit rodinného ducha značky a zaměřuje se hlavně na každodenní situace. Nebude chybět ani kostkovaný vzor, který je pro s.Oliver typický.

Za padesát let se značce podařilo expandovat do 44 zemí světa a v současnosti zaměstnává 6 400 zaměstnanců. „Chceme povzbudit širokou veřejnost, aby lidé objevili svůj osobitý styl, aby zkoušeli něco nového a prostě se bavili módou! Vždy rádi našim zákazníkům poradíme a neustále se je snažíme inspirovat. Věříme, že každý si u nás najde to pravé,“ říká Kristina Szasz, marketingová ředitelka s.Oliver.

Video placeholde

Tato kolekce katapultuje legendární vzor kostek do nové výroční kolekce. Od šatů přes mikiny, až po kostkované kalhoty a oboustranná saka - kolekce s.Oliver Women, Men a Junior nabízejí vše, co si letos na podzim přeje srdce každého milovníka módy. Oblečení je založeno na autentických barvách, jako je jasně červená, námořnická, královská modrá, výrazná kari žlutá, bílá nebo šedá, které jsou pro s.Oliver charakteristické.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: s.Oliver

Nad kolekcí se vznáší rodinná aura, jak můžete vidět na videu výše. Celá rodina se schází na oslavě zlaté svatby prarodičů a jsou samozřejmě oblečení v oblíbeném kostkovaném vzoru s.Oliver Cestou na oslavu vypukne obvyklý chaos - od zmeškaného autobusu až po nechtěné zničení dárku. Zkrátka každodenní rodinný život s jiskrou v oku, který je zcela v souladu s heslem "50 YEARS WORN BY GENERATIONS."

Na sociálních sítích bude výročí komunikováno pod hashtagem #50years50stories, a to v termínu od 26. září do 27. října.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: s.Oliver